2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
سلام بچه ها من تا غربالگری باید شیاف استفاده کنم  ۷۰ تا دکتر نوشته روزی دوتا . بعد بیمه نمیده ...

سلام عزیزدل، بله منم همین حالتی هستم، دیگه یه سری رو آزاد تهیه میکردم، اصل انوکسا هست که اختلاف قیمتش زیاده؟ باز پروژسترون مبلغش کمتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  منم همین دردو داشتم و گریه میکردم و یادمه جیغ هم زدم  ان شاءالله مثبت جواب انتقالت ...

سلام عزیزم من دردا رو دارم امروز۱۸انتقالمه خداروشکر مثبت بودم..ولی خب دردهمچنان دارم باترشح خیلی میترسم زیرشکمم اینقدر درد میکنه بعدش ترشح زرد مانند میاد ازم..نمیدونم زرده یاقهوه ای 

دارم دیونه میشم

به نظرتون اگر به جای روز ۱۴ زودتر ازمایش خون بدیم مشخص میشه جواب؟

اره دکتر ما روز۱۲ نوشته بود چون به تعطیلات میخوردچندنفر...۱۲ هم میتونی بدی خب یکم بتا پایین میشه باید تکرار کنی

سلام عزیزم من دردا رو دارم امروز۱۸انتقالمه خداروشکر مثبت بودم..ولی خب دردهمچنان دارم باترشح خیلی میت ...

سلام زری جون .مبارکت باشه عزیز دلم .انشاالله بارداری راحتی داشته باشی بعد از ۹ ماه نی نی رو بغل بگیری   

تو بی بی هم زدی؟بتا چند بود؟لک لانه گزینی ندیدی؟

سلام عزیزم من دردا رو دارم امروز۱۸انتقالمه خداروشکر مثبت بودم..ولی خب دردهمچنان دارم باترشح خیلی میت ...

استرس به خودت راه نده عزیز دلم .فکرای مثبت کن .دیگه مامان شدی تو

من حس پریود شدن دارم بدجور .روز هفتم انتقال چی کار کنم 

به اینا توجه نکن عزیزم .منم چند روز اول همینجور بودم الان بهترم.البته با همیم ها .منم روز ۷ هستم   انشاالله دو تامون مثبتبم

عزیزم منم به شیاف و قیافه و  بوش حساسیت وحشتناک دارم بقول شما الان نوشتم یجوری شدم منکه با پرر ...

وای خیلی بده گفتم حتما فقط من اینجوریم واقعا معذرت میخام ساعت گذاشتنش میرسه انقد حالم بهم مبخوره وحشتناک از اول تا اخرش دلم یجوریه خدا خودش کمک کنه بخیر بگذره

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام بچه ها من تا غربالگری باید شیاف استفاده کنم  ۷۰ تا دکتر نوشته روزی دوتا . بعد بیمه نمیده ...

عزیزم برو بیمه بگو برات تایید میکنن. پرونده پزشکیتو ببر. با توجه به اون تایید میکنن برات و بعد میتونی همشو بگیری 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
سلام زری جون .مبارکت باشه عزیز دلم .انشاالله بارداری راحتی داشته باشی بعد از ۹ ماه نی نی رو بغل بگیر ...

سلام عزیزم...فدات شم ان شاالله قسمت همه منتظرا...ان شاالله...اره روز هشتم زدم هاله بود...بعدش روز دهم زدم یکم پررنگ شد بعدش ۱۲زدم دوباره...۲۰۰۰بتاروز۱۴انتقال....نه عزیزم لکی ندیدم