2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
شما رفع شد عزیزم اندازش زده ۱۴ در ۶ میل  نگران نباشم🥺؟ میشه راهنماییم کنین  اره دکتر جو ...

نه اصلا نگران نباش ،خونریزیت قطع شده؟؟ برای من فقط یه شب بود بعدش ترشح قهوه ای همراه با لخته های سیاه ازم دفع شد هر دفعه رفتم سونو کوچیکتر شده بود برای ۷ ام فرودین نوبت غربالگری گرفتم برم سونو کنه دوباره میپرسم چقدر شده،ولی دکتر گفت لک قهوه ای جای نگرانی نداره فقط صورتی و قرمز دیدی جای نگرانی داره

نه اصلا نگران نباش ،خونریزیت قطع شده؟؟ برای من فقط یه شب بود بعدش ترشح قهوه ای همراه با لخته های سیا ...

اره همون لحظه بود که رفتم بیمارستان الان قهوه ای و لخته سیاه

بشدت حالم رو بهم میزنه شیاف واینچیزا که میبیتم دست خودم نیست حتی الان نوشتم🤢🤕

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره عزیزم کم کم قطع میشه فقط استراحت کن 

برام دعا کنید🤲مشکلی پیش نیاد انشالله خیر ببینین همگی

حالت تهوعم خیلی شدیده میشه درمانش کرد🥲🥲🥲عذاب اوره

سلام شبتون بخیر 

من روز ۲۴ انتقالمم ، امروز از صب لکه بینی دارم ۲ تا شیاف و یه آمپولم زدم قطع نشده مناسفانه مدام هم عطسه م میگیره ، در طول روز هم زیر دلم میگرفت و ول می کرد، فک می کنید شیافمو بیشتر کنم ؟ 

سلام شبتون بخیر  من روز ۲۴ انتقالمم ، امروز از صب لکه بینی دارم ۲ تا شیاف و یه آمپولم زدم قطع ...

سلام. حتما باید با دکتر یا بیمارستان مشورت کنید.

سونو بدید شاید هماتوم باشه.

طبق تجربه بچه ها دکترا در این مواقع آنوکسا و آسپرین رو قطع میکنند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
برام دعا کنید🤲مشکلی پیش نیاد انشالله خیر ببینین همگی حالت تهوعم خیلی شدیده میشه درمانش کرد🥲🥲🥲عذ ...

عزیزم انشاالله که مشکلی پیش نمیاد نگران نباش عزیزم ،من شنیدم برای حالت تهوع  اگه بتونی سیرابی بخوری خوب میشی ،ولی من از سیرابی بدم میاد نمیتونم بخورم ،حالا باز هم تحقیق کن اگه سیرابی خوبه و میتونی بخور عزیزم 

سلام شبتون بخیر  من روز ۲۴ انتقالمم ، امروز از صب لکه بینی دارم ۲ تا شیاف و یه آمپولم زدم قطع ...

یه دونه شیاف هم میتونی اضافه کن.امپول انوکسا و یا قرص آ اس آ هم داری فعلا نزن

عزیزم انشاالله که مشکلی پیش نمیاد نگران نباش عزیزم ،من شنیدم برای حالت تهوع  اگه بتونی سیرابی ب ...

ممنون گلم

معذرت میخام این لخته های سیاهی که دفع میشن یعنی از هماتوم کم میشه؟

برام دعا کنید🤲مشکلی پیش نیاد انشالله خیر ببینین همگی حالت تهوعم خیلی شدیده میشه درمانش کرد🥲🥲🥲عذ ...

برای حالت تهوع کارهای زیر انجام بده

اول اینکه اصلا نباید گرسنه باشی، حالت تهوعتو شدید میکنه 

اولدصبح با یک بیسکویت ساقه طلای یا بیسکویت دیگه شروع کنی بهتره 

از میوه های شیرین مثل موز استفاده کن در طول روز 

خرما 

از صبح تا ظهر مصرف مایعاتت به حداقل برسند، 

معده تو پر نکن، حجم کم در ۵ الی ۶ وعده غذایی.

سبزی خوردن همراه غذات 

یبوست نشی.

در صورت لزوم دوغ با غذا 

مصرف کره و غذاهای چرب به حداقل برسه.

آبگوشت 

کله پاچه 

آش رشته 

خیییییییییلی کم بخور، البته من هفته ای یکبار میخورم آبگوشت، اوایل حالم بد میشد بعد فهمیدم باید معدم پر نباشه قبل از اون و نان هم بیشتر تیریت میکردم، با سبزی خوردن . 

لباس تنگ هم نبوش

بخشی از حالت تهوع عادی هست و همچنین نشانه سلامتی جنین.

چای یا نوشیدنی ها را کم کم بخور مثلا یک مرتبه یک لیوان چای نخور 

ماساژ اروم بالای شکم و پایین شکم به رفع آن کمک میکنه 

گلاب بروت، کار کردن شکم یعنی رفع یبوست هم تاثیر داره برای رفع حالت تهوع 

ماهیا جون یه چیز هایی هست که اینجا نمیتونم بگم😞 اگه همینجوری پیش بره بعد عید درخواست طلاق میدم دوب ...

عزیزدلم😔 توروخدا درست تصمیم بگیر اگه قابله حله ی حوری درستش کن ی کاری کن از زندگی لذت ببری نه این که عذاب بکشی تو سنی نداری و خوب میدی بعد طلاق چه چیزای در انتظارته پس عجله نکن ما زن ها همیشه باید صبر کنیم و صبور باشیم این انگار هویت اصلیه ماست  ی جاهای میگم خدایا امتحان تموم نشد نمیخوای برگه هامون رو بگیریم بالا شاید انقدم که فکر میکنی شاگردای تنبلی نباشیم و نمره ی قبولی بگیریم 😔😔 امیدوارم خدا ی جوری همه چی رو برات جور کنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنون گلم معذرت میخام این لخته های سیاهی که دفع میشن یعنی از هماتوم کم میشه؟

عزیزم منم به شیاف و قیافه و  بوش حساسیت وحشتناک دارم بقول شما الان نوشتم یجوری شدم

منکه با پررویی تمام حدود بیست روزه استفاده نمیکنم

به دکتر گفتم بجاش یه ژل برام نوشت

اونم نگرفتم

سلام بچه ها من تا غربالگری باید شیاف استفاده کنم  ۷۰ تا دکتر نوشته روزی دوتا .

بعد بیمه نمیده قبول نمیکنه میگه ۲۰ بیشتر نمیتونیم بدیم هر ده روز باید برم بگیرم

شمام این مشکل و داشتید؟؟؟