2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
بچه ها به نظرتون داروهای پانکچر سخته یا انتقال من بعد عید انتقال دارم 

برای من انتقال سخت تره .پروژسترون که غلیظه و انوکسا هم توشکم روزی ۵ تا ۶ تا قرص .تازه باید سه ماه پست هم استفاده بشه من الان ده روزه میزنم حالم گرفته شده

بچه ها من خیلی حساس شدم زود میخواد اشکم در بیاد.انگار کم توقع شده باشم.یه بار امروز یه بارم دیروز از ...

عزیزم دیگه خواهشا با این وضعیت گریه نکن .همه ما همینیم .با این اوضاع ادمای عادی حالشون گرفته است .ما که روزی کلی دارو مصرف میکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من انتقال سخت تره .پروژسترون که غلیظه و انوکسا هم توشکم روزی ۵ تا ۶ تا قرص .تازه باید سه ماه پس ...

منم تو پانکچر زیاد اذیت نشدم میترسم انتقال سخت باشه شما انتقال ندادین؟

بهار جان من هم هماتوم داشتم یه شب خونریزی زیاد داشتم رفتم بیمارستان ،سونو که نبود اونموقع فقط خون گر ...

خداروشکر که جنین سالم بوده🤲😍

یعنی منم مشکلی پیش نمیاد رعایت کنم خودم دو روز پیام میدم دکترم سین نمیکرد 

رفتم بیمارستان با بدبختی به دکترم زنگ زدن گفتن رفته سفر خارج وظیفش نیست تو تعطیلات جوابت بده گفتم یعنی چی این همه هزینه کردم الانم حالم بده به چ حقی جواب نمیده یه شماره دیگه ازش داشتن جواب داد

گفت هپارین چند روز قطع کن باز شروع و استرادیولم قطع کن  راستش انقد حالم بد بود یادم رفت بپرسم استرادیول بعد بهترشدنم باز شروع کنم بنظر شما؟؟؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
فقط بخواب اصلا بلند نشو منم هماتوم بودم من فقط برای دستشویی بلند میشه 

خداکنه جذب شه 

باور کن از ۲ اسفند که انتقال دادم از جام جم نخوردم دیروز که سرفه زدم دیدم خون ریخت 

خداکنه جذب شه  باور کن از ۲ اسفند که انتقال دادم از جام جم نخوردم دیروز که سرفه زدم دیدم خون ر ...

جذب میشه ان شاالله فقط استراحت کن...استرس خودش سمه ...توکل فقط بخدا...خدا بخاد هیچ برگی  ازدرخت نمیفته...نی نی توبسپار بخدا

خداروشکر که جنین سالم بوده🤲😍 یعنی منم مشکلی پیش نمیاد رعایت کنم خودم دو روز پیام میدم دکترم سین ن ...

اتفاقا دکتر من چون خونریزی دارم استرادیول کم نکرد گفت چون خونریزی داری دیواره نازک میشه الان من هنوز روزی سه تا استرادیول میخورم

خداروشکر که جنین سالم بوده🤲😍 یعنی منم مشکلی پیش نمیاد رعایت کنم خودم دو روز پیام میدم دکترم سین ن ...

واقعا خدا نکنه توی تعطیلات عید ادم به مشکل بخوره یه دکتر و سونو پیدا نمیشه بیمارستانا که همه رزیدنت و دانشجو 

پروژسترون برات زیاد نکرد؟

نه گفت همون روزی دوتا پروژسترون روزی ۳تا شیاف ادامه بدم

فعلا استرادیول و هپارین قط کنم

فعلا که خداروشکر خونریزی ندارم