2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
منم زنگ زدم بیمارستان گفت اگه دردش گذراس و شدتش بیشتر نمیشه مهم نیس تا زمان زایمان ممکنه داشته باشی ...

سخته واقعا، درکت میکنم. ان شااله برای همه دوستان این دوران تا آخر  به خوبی سپری بشه برای ما هم همینطور.

من وسایلم رو جمع نکرده بودم، ولی دیروز که اینطور شد، زود دست به کار شدم. خدا رو شکر لباسهای بچه همه رو تقریبا شستم. دیگه پتو و روکش های مورد نیاز خوابش رو هم جمعه شستم. به ما توی کلاسی که برای مراقبت از نوزاد رفتیم گفتند همه وسیله های بچه رو برای بار اول حتما دوبار بشورید و از نرم کننده هم اصلا استفاده نکنید. دیگه هر چیزی رو دوبار شستن خیلی زمان برد. تقریبا دو هفته است که دارم میشورم.

یه سری وسایل نیاز بود که انلاین سفارش بدیم، دیشب انجام دادم. فقط مونده وسایل بهداشتی رو بخرم که نخریدم. که اون هم توی این هفته ان شااله میخرم. خدا خودش کمک کنه که این هفته های باقی مونده هم به خوبی سپری بشه.

@باران31    

@baharak2017    

سلام امیدوارم ماههای آخر لذت بخش حاملگی رو به سلامتی سپری کنید،من مرتب میام احوال همه رو چک میکنم و هربار با دردهای شما ناراحت و با حسهای خوبتون خوشحال میشم،الانم از استرس شما که ماههای آخرین واقعا استرس گرفتم،ممنونم میاین اینجا با این حالتون و مارو شریک خودتون میکنید تو همه لحظاتتون

نمیدونم منم یک روز جای شماها خواهم بود یا نه،ولی اینو میدونم هیچ کس به اندازه ماها از این لحظات لذت نمیبره و قدر هدیه خدا رو نمیدونه،امیدوارم به سلامتی و راحتی هم فارغ بشین و زندگیتون صدها برابر شادتر بشه کنار کوچولوهاتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@باران31     @baharak2017     سلام امیدوارم ماههای آخر لذت بخش حاملگی رو ب ...

ممنون حورا جون، ان شااله به زودی و سلامتی یه بارداری سالم قسمت خودت بشه و دلت شاد و خندون بشه.

من هم با هر پیام دوستان که مثبت میشند، خوشحال میشم و با دوستانی که منفی میشند، ناراحت. و هر روز دعا میکنم که این جمع دوستان همگی به حاجت دلتون برسید. باردارها به سلامتی زایمان کنند و منتظرها به سلامتی باردار بشند

دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟

من از فردا وارد هفته ۱۳ بارداری میشم. دوقلو هم باردارم. دیروز سونو گفت طول سرویکسم ۳۲ و خوبه.

مشکلم اینجاست که تو خونه از بیکاری و یه سره دراز کشیدن شدید خسته میشم و بیکاری زیاد باعث سردردم میشه😐

از طرفی میترسم کارای خونه رو بکنم باعث بشه طول سرویکسم کمتر بشه.

چی کار کنم؟ خیلی خسته کننده شده همه چی🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟ من از فردا وارد هفته ۱۳ بارداری میشم. دوقلو هم باردارم. دیروز سونو گف ...

استراحت کنی خیلی بهتره .این روزا میگذره .خودت رو با تفریحاتی که علاقه داری سرگرم کن .تی وی ببین .فیلم دانلود کن .جدول اگه علاقه داری حل کن .

دوستان یه کمک فکری بهم میدید؟ من از فردا وارد هفته ۱۳ بارداری میشم. دوقلو هم باردارم. دیروز سونو گف ...

یواش توی خونه راه برو کار سبک انجام بده یکسره استراحتم خوب نیست واسه جنین هات

البته دوقلو خیلی سخته؛من که یکی هست حسم هم میگه دختره دیگه هرچی خدا بخواد اما من روال عادی زندگیمو دارم فقط وسایل سنگین اصلا بلند نمیکنم

سخته واقعا، درکت میکنم. ان شااله برای همه دوستان این دوران تا آخر  به خوبی سپری بشه برای ما هم ...

منم امروز همه رو با برنامه لباس بچه شستم با اب نود درجه میشوره ی بار کفایت میکنه سه ساعتم طول میکشه برنامش فقط مونده فردا اتو کنم و رفتم ی نست و حوله و پتو هم خریدم راستی نتو این هفته نست اورده نسبت به فروشگاههای نوزاد خیلی ارزونتر بود من خریدم ارگانیک هم بود   

وسایل بهداشتی هم که تو پگ های هدیه بود همه چی فقط ی قیچی برا ناخن هاش باید بگیرم و ی بسته شیر خشک 

@باران31     @baharak2017     سلام امیدوارم ماههای آخر لذت بخش حاملگی رو ب ...

ممنونم هورا جون ان شالله ان شالله از ته دلم ارزو میکنم این لحظات قسمتت بشه و تو هم این استرس ها رو بکشی🤪🤪میدونی من چون دخترمم هم ۳۶هفته بدنیا اومد مدام استرس دارم همش میگم به ۳۵هفته برسم  که دیگه نیاز به دستگاه نباشه ولی خداروشکر از صبح که دردم قطع شد احتمالا به قول مامانم همون ماه درده هی میاد و میره 

البته دوقلو خیلی سخته؛من که یکی هست حسم هم میگه دختره دیگه هرچی خدا بخواد اما من روال عادی زندگیمو د ...

من تقریبا هیچی زندگیم مثل قبل نیست.

الان هفته چندی؟ بعد عید nt داری؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

عزیزم طول سرویکس ۳۲ خوبه ولی نه انقدر که خیالت راخت باشه.تازه دو قلو هم بارداری ویادمه مسائل دیگه ای هم داشتی

اصولا زیر ۳۰ سرکلاژ می کنند. پس حواست باشه.

فقط استراحت کن نشین به پهلو دراز بکش

نهایت غذا بپز و طرف بشور.

فکر کنم قبلا مفصل گفتم چی ها رعایت کتی.

کاش toti جان آن بود تجربه اش بهت می گفت.

شادی صدام کنید