2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
سلام عزیزدل، خوبی، نی نیمون خوبه؟  دکتر بودم دکتر برای ۲۵ هفته ازمایش قند و ... نوشته،  ...

سلام گلم ممنون 

من ۲۶ هفته ویک روز بودم که تست قند دادم.

برای من دو مرحله ای بود دو  مرحله ای یعنی ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتایی صبح می ری ازمایش خون میدی بعد صبحانه می خوری هر صبحانه ای که همیشه می خوری دو ساعت بعد دوباره یه ازمایش خون میدی تموم

مال  بعضی ها سه مرحله ای که از اون شربت ها میدن بخوری‌

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که زیر دلم خیلی درد میکنه، یعنی چند ماهه، دکترم هم چندبار معاینه کرده و گفته طبیعیه. پریشب اونقدر ...

باران جون تو هم وقتی فعالیت داری زیر دل درد میشی مثلا من دیروز از سر کار که برگشتم دل درد شدم باز صبح بهتر بودم الان باز گفتم پس فردا عیده امسال که من خونم رو جمع کردم و مسافرتی زندگی میکنم سفره و این جور چیزا ندارم پاشدم ی کم شیرینی درست مردم باز دل درد شدم ربطی به فعالیت داره؟؟؟

سلام بچه ها من روز سوم انتقالم هست ولی به شدت کمر دردم و سمت راست زیر شکمم هم درد داره و نفخ و یبوس ...

نفخ و یبوست رو فعلا باید باهاش کنار بیایی

برای یبوست غذاهای ملین بخور

لواشک

الو

روغن ریتون زیاد بخور آب ولرم زیاد بخور 

مطمعنی ۶۰تا بهت داده مگه چه خبره  من قیمتش رو خبر ندارم منظورم این بود این همه فکر نکنم بشه بب ...

اره گفت ۶۰ تا ؛ توی نسخه نوشته ؛ نمیدونم والله چرا این همه داده از این امپول سر نمیارم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نفخ و یبوست رو فعلا باید باهاش کنار بیایی برای یبوست غذاهای ملین بخور لواشک الو روغن ریتون زیاد ...

میدونی من اندومتریوز دارم کلا روده هام مشکل دارن و قبلا هم تو دفع مشکل داشتم الان بیشتر شده همش حس میکنم فشار میاد جنین هام نمیگیرن  

تو روز چندمی عزیزم؟

میدونی من اندومتریوز دارم کلا روده هام مشکل دارن و قبلا هم تو دفع مشکل داشتم الان بیشتر شده همش حس م ...

مروز روز ۶ بود

منم اندومتریوز خفیف داشتم 

پارسال لاپارا کردم

از وقتی لاپارا کردم همش شکمم باد داره و نفخ 

باران جون تو هم وقتی فعالیت داری زیر دل درد میشی مثلا من دیروز از سر کار که برگشتم دل درد شدم باز صب ...

دقیقا من هم همینطوریم. یه کم توی آشپزخونه سرپا وامیستم (یعنی در حد یه شام درست کردن)، شکمم سفت میشه، زیر دلم درد شدید میگیره. جدیدا که دردش زیاده، شدیدتر از درد پری هم هست.

من هم میخواستم فردا شیرینی کشمشی درست کنم واسه عید که وقت گیر نیست. اما همسرم کلا امروز به خاطر موکوسی که داشتم هول کرده و میگه ممکنه زایمان زودرس باشه و‌ حق کاری ندارم. شام امشب هم خودش درست کرد و آشپزخونه رو تمیز کرد. طفلی ترسیده که اتفاقی بیافته.

البته بارها به خاطر این دردها رفتم دکتر، که گفته تا زمانی که فشار به واژن و سمت پایین و دردهای منظم نیست طبیعیه.

این جور مواقع سعی کن دراز بکشی و استراحت کنی

خانما اینجا کسی برای حالت تهوع دمیترون مصرف می‌کنه ؟ من شبا حالت تهوع میگیرم بدجور دکترم دمیترون داد ...

بله من تو بارداریم میخوردم، فقط یبوست میگرفتم بعد خوردنش. ولی تاثیرش خیلی برا تهوعم خوب بود. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
دقیقا من هم همینطوریم. یه کم توی آشپزخونه سرپا وامیستم (یعنی در حد یه شام درست کردن)، شکمم سفت میشه، ...

منم زنگ زدم بیمارستان گفت اگه دردش گذراس و شدتش بیشتر نمیشه مهم نیس تا زمان زایمان ممکنه داشته باشی رحم داره خودش رو برا زایمان اماده میکنه ان شالله که این هفته های اخر برامون به سلامتی بگذره خیلی استرس زایمان زودرس بده حالا به ۳۵هفته برسم استرسم کمتر میشه 

میدونی سر دخترم خیلی بارداری ارومی داشتم چون تازه اومده بودم اینجا هنوز سر کار نمیرفتم و فقط مدرسه زبان میرفتم اونم هفته ای سه روز و از ماه پنجم هم که دکترم استعلاجی داد چون من خیلی استرس داشتم گفت بهتره خونه باشی منم از ماه پنج تا اخر هفت رفتم ایران اونجا همه دور و برم بودن بعدم برگشتم تا زایمانم خونه بودم سر این بارداریم فکر کن تو بنگاهها دنبال خونه و بعد که پیدا کردیم خودت میدونی کارای اداری  و وام و سند و هرروز ی جا بودم سر کارم هم ی طرف ی بچه کوچیک که واقعا طفلک نیاز داره مدام باهاش بازی کنم و کاراش رو بکنم از ی طرف جمع کردن اسبابام و کارتون کردنشون کلا بارداری ارومی نداشتم 

دیگه دیشب از ترسم گفتم امروز بل از هر کاری کارای بچه رو بکنم و کیف و وسایل بیمارستان رو اماده بزارم اتفاقه ی بار این دردا شدید شه کار همسرم نیس اصلا تو این شلوغیه خونه پیدا نمیکنه چی رو کجا گذاشتم🤣🤣🤣