2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

دوستان یه سوال دارم ازتون، ممنون میشم اگه چیزی شنیدید و یا تجربه دارید بگید. امروز مایع مخاطی دهانه رحم ازم خارج شد. ببخشید که میگم مثل ژله سفت، رنگش زرد و بزرگ هم بود. من خیلی ترسیدم، یعنی الان زایمان شروع میشه؟ هفته ۳۴ هستم. امروز آخر هفته است و دکتر نیست تا دوشنبه، بیمارستان هم زنگ زدیم میگه ممکنه کیسه آب سوراخ شده باشه ولی اگه درد نداری خونه باش تا دردت شروع بشه.

بهارک جون بیا بگو تجربه ایی داری؟ کیسه آبت سوراخ شد چطوری متوجه شدی؟

سلام بهار خوبی منوپیور شهر خودمون پرسیدم میگه یه دونه اش ۴ میلیون یعنی ۶۰ تا ۲۴۰ میلیون.میگم که گفتی ...

مطمعنی ۶۰تا بهت داده مگه چه خبره 

من قیمتش رو خبر ندارم منظورم این بود این همه فکر نکنم بشه ببین بچه ها کی استفاده کرده باز قیمت روز رو بهتر میدونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال دارم ازتون، ممنون میشم اگه چیزی شنیدید و یا تجربه دارید بگید. امروز مایع مخاطی دهانه ...

باران جون من مقداری زیادی اب ازم اومد انقدری که تا پایین پامم رسید تا به دستشویی رسیدم بعدم ی نوار گذاشتم روش مایع مخاطی رحم بود و رگه های خون هم بود و زنگ زدم بیمارستان گفت بیا رفتم nst گرفتن وگفتن وقت زایمانته و سه چها رساعت بعد دردم شروع شد ولی بیمارستان نگهم داشتن دیگه

دوستان یه سوال دارم ازتون، ممنون میشم اگه چیزی شنیدید و یا تجربه دارید بگید. امروز مایع مخاطی دهانه ...

حالا باران جون من از دیشب زیر دلم درد میکنه البته خیلی کمه ولی درد دارم مناظرم ببینم اگه بیشتر بشه زنگ بزنم برم بیمارستان می ترسم درد زایمان باشه ولی شدتش زیاد نمیشه 

حالا باران جون من از دیشب زیر دلم درد میکنه البته خیلی کمه ولی درد دارم مناظرم ببینم اگه بیشتر بشه ز ...

من که زیر دلم خیلی درد میکنه، یعنی چند ماهه، دکترم هم چندبار معاینه کرده و گفته طبیعیه. پریشب اونقدر زیر دلم درد گرفته بود که نمیتونستم نفس بکشم، به سرم زد که برم بیمارستان ولی بعد باز گفتم تا صبح صبر میکنم، صبح دردش کمتر شده بود. الان میترسم که نکنه شب یهو دردم شروع بشه، اخه هنوز ۳۴ هفته ام😰

سلام بهار خوبی منوپیور شهر خودمون پرسیدم میگه یه دونه اش ۴ میلیون یعنی ۶۰ تا ۲۴۰ میلیون.میگم که گفتی ...

عزمزم داروخونه شهرتون اشتباه گفته چون من شیراز هم داروخونه مرکز وهم یه داروخونه دیگه سوال کردم این قیمت نبود فکرکنم همون دونه ای۴۰۰ بود

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من که زیر دلم خیلی درد میکنه، یعنی چند ماهه، دکترم هم چندبار معاینه کرده و گفته طبیعیه. پریشب اونقدر ...

نکران نباش ان شالله که چیزی نیس اگرم باشه ۳۴هفته خداروشکر مشکلی پیش نمیاد از ۳۰تموم دیگه جنین میمونه نهایتش یکی دو روزه تو دستگاهه ولی ان شالله ان شالله که پرنسسمون زود نمیاد و به موقع میاد 

ببین من تجربه اش ندارم ولی خانما تو یه گروهی می گفتند پد بذار چندبار سرفه کن اگه چیزی ازت خارج شد یع ...

سلام عزیزدل، خوبی، نی نیمون خوبه؟ 

دکتر بودم دکتر برای ۲۵ هفته ازمایش قند و ... نوشته، 

الان ۲۳ هفته ام تا ۱۴ فروردین که آزمایش بدم میشم ۲۵ هفته، شما چند هفته ازمایش قندو انجام دادین؟