2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
واقعا همینطوره خدا باید بخواد ان الله علی کل شی قدیر چندتا تخمک ازت گرفتن ؟ هر دو‌ تا جنین رو بر ...

۱۰تاتخمک گرفتن که دوتا جنین شد دوتاشم انتقال دادن...دهانه رحمم کلا سفته بازنمیشه حتی موقع خراش هم عذاب کشیدم...چرا درد که خیلی داشت ولی تحمل کردم...فقط خداوصاحب الزمان صدامیزدم

سلام بچه ها من بخاطر اون قضیه ترسم و این که امروزم دلدرد پریودی داشتم دیگه ترسیدم رفتم سونو خداروشکر همه چیز خوب بود تاریخ زایمانم۱۹مهر زده برام 

فقط این که وضعیت جفت رو نوشته قدامی تحتانی یعنی چی؟بد هست؟داروهامم که الان فقط آنوکسا میزنم تا سونو ان تی

سنشم گفت ۱۰هفته و۴روز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=280097123]۱۰تاتخمک گرفتن که دوتا جنین شد دوتاشم انتقال دادن...دهانه رحمم کلا سفته بازنمیشه حتی موقع خراش هم عذ ...[/QUOTE

ممکنه گندکاری ازمایشگاه باشه که از ده تا تونستن دو تا تشکیل بدن ؟

آدم شک می کنه. 

[QUOTE=280097123]۱۰تاتخمک گرفتن که دوتا جنین شد دوتاشم انتقال دادن...دهانه رحمم کلا سفته بازنمیشه حت ...

نمیدونم والا...تخمک هام هم اندازه هاشون خیلی خوب بودن آخرین سونوم اکثریت هم اندازه بودن...

یه امپولیه قبل انتقال به بازو میزنن از بعضی هام شنیدم داخل رحم میزنن منم انتقالی که مثبت شدم زدم

حتما هورمونی چیزی ترشح میکنه که کمک میکنه مثبت بشه🤔

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان ۳تاسوال

یکی اینکه یک روزبه انتقال که مشکلی نیست بریم حموم؟بحث اینکه کمرشل نمیشه و...

سوال دوم شماقبل یابعدانتقال کیسه اب گرم میزاشتید روشکم؟فکرکنم قبل انتقال باشه شنیدم یادم نیست

سوم کسی بوده توالت ایرانی استفاده کنه؟من فرنگی دارم نونوهست وسرامیکی اماتاحالا نشستم روش بدم میاد🥴

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان ۳تاسوال یکی اینکه یک روزبه انتقال که مشکلی نیست بریم حموم؟بحث اینکه کمرشل نمیشه و... سوال د ...

عزیزم من قبل از انتقال از خونه کیسه ابگرم گذاشتم اونجا هم رسیدیم تا زمانی که صدام کنن کیسه ابگرم رو گذاشته بودم ،

توالت فرنگی حتما استفاده کن وقتی عادت کنی دیگه ایرانی نمیری 

دوستان ۳تاسوال یکی اینکه یک روزبه انتقال که مشکلی نیست بریم حموم؟بحث اینکه کمرشل نمیشه و... سوال د ...

کیسه آب گرم رو نمیدونم

من روز قبل انتقال حمام کردم.

توالت فرنگی هم منم متنفرم. بعد انتقال دیگه مجبور شدم تا الانم که همچنان استفاده میکنم. واقعا چندش آوره ولی خب اجباره دیگه نباید ترجیحا ایرانی استفاده کرد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من دیروز انتقال دادم .لطفا یک صلوات برام بفرستید .فکر نمیکنم امیدی باشه .کمرم ی ذره درد میکنه .زود ب ...

خانمی منم ۱۰ دقیقه بعد از لحظه انتقال رفتم wc

از اتاق عمل که اوردم بیرون قبل از اینکه برم تو بخش، 

توکلت به خدا باشه.

از لحظه انتقال میدونم ۶ دقیقه باید روی تخت دراز بکشی نمیذارن بلند بشی، بعد اون دستگاه رو خارج کردند و سپس بردنم روی تخت دیگه بعد هم اوردنم بخش که سریع رفتم wc، چون اصلا نمیتونستم کنترل کنم. 

اولش چون مثانم خیلی پر بود ۱۰ دقیقه به ۱۰ دقیقه میرفتم بعد فاصله زمانی بیشتر شد.

توکل کن به خدا و متوسل شو به امامان. 

منم اول فکر کردم جنین هام افتادن بیرون، اما پرستار بخش گفت تو مثانه که نیست بیفته بیرون.

حمام که بری اشکال نداره، البته خودتو خسته نکنی یک ساعت تو حمام بنظرم.

توصیه شده بود یک دوش بگیریم 

کیسه اب گرم نه، چون نداشتیم.

اما لباس گرم زیاد پوشیده بودم.

فرنگی بهتر از ایرانی هست، اما بوده که رفته بودیم جایی و مجبور شدم برم ایرانی.