2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
😩 الان استرس گرفتم خونمون پله زیاد داره برای همین تا جایی که بشه نمیرم بیرون. الان با این شرایط ف ...

عزیزم طول سرویکس در برگه سونو گرافیت هست، شاید نپرسیدی بهت نگفته ولی تو برگه مینویسند. 

نمیخواد سونو بری ، برگه سونو nt چک کن. به احتمال زیاد باید نوشته باشه، اگر ننوشته بودند با توجه به تعریفت که دکترت حوصله نداشته و جنسیتو نگفته، دفعه بعد دیگه اون مرکز سونو نرو.

البته بنظر من.

چون من جایی که رفتار درست نداشته باشند مجدد نمیدم، علی الخصوص که پول هم بدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش میگم به ۳۰برسم که خدای نکرده زایمان زودرس هم داشتم شانس زنده موندن بچم بیشتره فکر کنم از ۲۷هفته ...

ان شاءالله ۹ ماهشون کامل میشه و سالم بدنیا میان. 

سوره حجرات برای حفظ جنین از خطرات و سقط بخون ، حدیثی از پیامبر هست.

من هر روز میخونم دستمو میذارم روی شکمم میگم به نیت سلامتی امام زمان و سلامتی جنینم و حفظ از خطرات و سقط.

عزیزم طول سرویکس در برگه سونو گرافیت هست، شاید نپرسیدی بهت نگفته ولی تو برگه مینویسند.  نمیخوا ...

اتفاقا ازش سوال کردم گفت نگرفتم الان زوده، هفته ۱۴ به بعد میگیرن.

دیگه عمرا اونجا نمیرم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بله عزیزم معمولا طول سرویکس با واژینال اندازه می گیرند‌ که دقیق تر باشه. گلم نمی دونم بری سونو یا ن ...

دکترم دیروز گفت مشکل پله داری هفته بعد برو. ببینم قبل تعطیلات جایی رو پیدا میکنم یا نه.

نمیدونم چی شد بحث به سرویکس کشید.

کلا بعد nt مشکلات جدیدم یکی بعد از دیگری رو شد

ندونستن طول سرویکس

خونرسانی جفت

مشکل درد قلبم و نیاز به اکو

مشکل کاهش وزن ۳ کیلوییم تو این ۳ ماه. دکتر گفت خیلی بده حتما یا ترومام یا لیدی میل مصرف کن.

دکترم دیروز گفت مشکل پله داری هفته بعد برو. ببینم قبل تعطیلات جایی رو پیدا میکنم یا نه. نمیدونم چی ...

خون رسانی جفت که دیدم باران جان راهنمایی ات کرد.

من تجربه اش نداشتم.

طول سرویکس واقعا تعحب کردم چطور اندازه نگرفته اصلا شما دیگه ۱۴ هفته یا ۱۴ هفته به بعد سونو نداری تا ۱۸ هفتگی که سونو آنومالی بوده.

درد قلب تون امیدوارم خوب بشه در جریانش نیستم‌

اکو قلب اگه مال خودتون که باز بی اطلاعم اگه برای نی نی هاتون من بعد از انومالی مال جنین انجام دادم‌

کاهش وزن ویار داشتی؟عادی غذا می خوری یا اشتها نداری؟

ببین من خودم وزن نکردم ولی سه ماه اول هم استرس سلامتی نی نی داشتم هم حالت تهوع زیاد.غذا نمی خوردم.

مثل پر سبک شده بودم تمام گوشت تنم اب شد.از اخرای ۴ ماه افتادم به غذا خوردن.وزن نی نی تو برگه سونو نوشته اگه نوشته تو 

شادی صدام کنید
خون رسانی جفت که دیدم باران جان راهنمایی ات کرد. من تجربه اش نداشتم. طول سرویکس واقعا تعحب کردم چط ...

اگه نوشته وزن نی نی ات با جدول وزن تو نت سرچ کن ببین نرمال یا نه.اگه نرمال خودت نگران نکن شاید مدل بارداری ات اینجوریه که خودت چاق نمیشی ولی نی نی ها رشد و وزن شون خوبه.

واینکه در مورد مراقبت های بارداری یکی دو صفحه قبل برای طوطی جان مفصل نوشتم اون ها بخون رعایت کن.

شادی صدام کنید
خون رسانی جفت که دیدم باران جان راهنمایی ات کرد. من تجربه اش نداشتم. طول سرویکس واقعا تعحب کردم چط ...

ممنون عزیز

بی اشتهایی شدید و حساسیت شدید به بو داشتم برای همین وزن کم کردم. الان ۵۰ کیلو ام.

دکتر گفت همین جوری به خاطر جثه کوچیکت بارداری دوقلویی برات پر ریسکه چه برسه به اینکه ۳کیلو کم کردی.

نمیدونم دیگه. من بچه هام رو از همون اول قبل انتقال نذر امام رضا ع کردم. ان شاالله خودشونم کمک می کنند و نگهدارشونند.

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم از شرایطت خدا خودش کمکت کنه حال دلت و زندگیت خوب بشه  اگه میدونی شوه ...

♥️🫶

ممنون مهربونم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما منم دیروز رفتم غربالگری اول خداروشکر دکتر گف همه چیز خوبه دوتا نی نی هام سالمن یکیشون هم تنبل خواب بود یک ساعت معطل کرد تا تکون بخوره .جنسیتشون هم گف احتمالا دختره😊

سلام خانما منم دیروز رفتم غربالگری اول خداروشکر دکتر گف همه چیز خوبه دوتا نی نی هام سالمن یکیشون هم ...

بسلامتی عزیزم انشاالله به سلامتی دنیا بیان

من دوقلوی همجنس بیشتر دوس دارم تا دو جنس مخالف 

منم شنبه نوبت دارم ؟

چند هفته بودی عزیزم؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما منم دیروز رفتم غربالگری اول خداروشکر دکتر گف همه چیز خوبه دوتا نی نی هام سالمن یکیشون هم ...

به سلااامتی فیروزه جان

چقدر خوب که جنسیت رو گفت بهتون🥲

منم دلم ضعف میره بدونم.

طول سرویکس رو هم گفت؟

بسلامتی عزیزم انشاالله به سلامتی دنیا بیان من دوقلوی همجنس بیشتر دوس دارم تا دو جنس مخالف  من ...

اگر قراره همجنس باشن دختر باشن. واقعا دوتا پسر با هم بزرگ کردن خیلی توانایی میخواد🤪