ان شاءالله از فروردین شروع کن مجدد برای انتقال، ان شاالله نتیجش مثبت میشه این بار.
برو کارت جنین بگیر ، بسم الله الرحمن الرحیم بگو دعای خیر برای خودت بکن.
خییییلی کار خوبی کردی آمپول تقویتی عالیه.
سعی کن سفره ۷ سین با دل خوش و لبخند و دعای خیر و بسم الله الرحمن الرحیم پهن کنی با لباس مرتب و شیک . من خیلی اعتقاد دارم به این مورد.
منم وسواسی بودم، اما یک سالی سعی کردم بهتر بشم، بعد از انتقالمم چیزایی پیش اومد که حساسیتمو کم کرد که بعد میگم .
اما سلامتیمون از تمیزی مهم تر هست، منم همه جا رو برق مینداختم
الان با درد کمر و ... میگم بهت سلامتیت مهم تر هست.
من اسباب کشی داشتم حساس، همه چی رو تمیز گردم شستم خشک کردم مرتب در کارتن های تمیز . در شهر بزرگ زندگی میکنم با امکانات و کلی فامیل .
بخاطر وسواسم از هیچ کس کمک نگرفتم، یا نیرو خدماتی، اما شوهرم برای جابجایی بهش فشار نیاد هزینه کرد و از باربری خدمات گرفت برای انتقال.
بعد من با وسواسم چنان به جون خونه افتاده بودم با خود شوهرم، هم میگفتم هزینه نکنم هم قبول نداشتم تمیز کاریشونو .
موقع چیدن چون دوست داشتم دور و برم مرتب باشه و میخواستم سریع بچینم و ذوق هم داشتم از صبح زود تا نیمه های شب در حال چیدن وسایل بدون هیچ کمکی، نتیجش بعد این شد تا چند روز از شدت کمر فقط روی تخت بودم و برای واجبات بلند میشدم.
و پاهام چقدر درد میکرد. پوست دستم خشک.
بقول یک خانمی سلامتیت و جوانیت ارزشش از پول و نامرتبی بیشتر هست.
برای همین امسال اصلا برای خونه تکونی سخت نگرفتم، تمیز هستند ها ولی بشور و بساب های سال های قبل ندارم.
سلامتیت از همه چی مهمتر هست.