2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
به سلامتی انشالله نتیجه بگیری بچه اولیت چیه کجا میرید 

پسر دارم. مرکز مام میرم. جنین شناس و دکتر اصرار داشتن دو تا انتقال بدم اما می دونستم همسرم قبول نمی کنه اصلا. گفتم یکی انتقال بدید. ۴ روزه که بود کامپکت A بود اما وقتی به بلاست رسید گریدشB شد.  اما توکل کردم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اره شکر خدا ب دنیا اومد  چیکار کردی آلوچه جان چن تا تخمک و جنین شد برات ؟

ای جان دلم قدمش مبارک باشه برا منم دعا کن چه حسی داره مادر بودن ؟منم پانکچر شدم خدا رو شکر ۱۳ تا تخمکم جنین شد گریدa

بهاره جان دکتر من هم اسپرین نوشته و گفته تا هفته ۳۵ باید بخوری.  به سمت چپ بخوابی خون رسانی ...

به من اصلا آسپرین نداده بود فقط آنوکسا میزنم. دسترسی به دکتر هم این روزای آخر سال واقعا سخته.

دیروزم بهم گفت زیاد ایستاده نباش. هر دو هفته هم باید برم سونو برای اندازه گیری طول سرویکس چون دوقلو دارم گفت بارداریت پر خطره باید مدام چک بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزدلم اینقد استرس به خودت وارد نکن ایشالا ک ب سلامت این دورانم میگذرونی استرس واسه نی نی ...

ان شاءالله 

ممنون عزیزم

دو روز از پریودیت که گذشت استراحت کردی، پاشو خونه تکونی در حد مرتب، بزار دلت قبل از سال نو شاد باشه.

روز اول و دوم پریودی که هیچ ادم اینقدر درد داره حس هیچی نیست استراحت کن. اما از روز سوم بلند شو لباستو عوض کن، برنامه ریزی کن مثلا بگو امروز اشپزخونه(خیلی هم خودتو خسته نکن من هر سال تا همه چی رو نمیشستم ول کن نبودم با اینکه تمیز بودند ها، ولی حساس شده بودم، امسال به همسرم گفتم ظرف حبوباتم تمیزه فقط یک دستمال بکش با مایع تمیز کننده اگر لکی هست) تازه فهنیدم چقدر سال های قبل الکی خودم خسته میکردم که از کمر درد نای برای راه رفتن نداشتم.

توکل کن به خدا. ان شاءالله سال پر از شادی و خیر و برکت باشه با نی نی های خوشگل و سالم و صالح. 

کی انتقال داری؟

راستی یادم رفته جنین فریز شده داشتی شما ؟

کلی چیزی نوشتم باز پاک کردم .

کم و بیش رعایت می کنم. دکترها که میگن هیچی مهم نیست مثل همیشه زندگیتو بکن.  شبا انقباض دارم. نگ ...

چند روز بعد از انتقال من یادمه چند باری خییییلی رحمم و مهلوم درد گرفته بود.

قبلا با سینال اف ۵ تا جنین ضعیف برام تشکیل شده میتونم به دکتر بگم برام سینال بنویسه؟این خیلی گرونه

عزیز دلم نمیدونم ادم باید خودش تصمیم بگیره سینال بخوایی خود داروخونم بگی بهت میدن ولی من خودم کلا فوبیای  داروی ایرانی دارم وخارجی رو ترجیح میدم

ای جان دلم قدمش مبارک باشه برا منم دعا کن چه حسی داره مادر بودن ؟منم پانکچر شدم خدا رو شکر ۱۳ تا تخم ...

الوچه جون امپولت چی بود منم این بار گونال داشتم کل تخمکام جنین شد کجا بودی من یادم رفت