2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان خوبین...دوستان من همیشه نزدیک پریود که میشدم قبلش سوزش میگرفتم...الانم که امروز ۱۱انتقالمه نزدیک پریودمه باز سوزش پیدا کردم میگم نکنه خدایی نکرده پریود میشم نگرانم   

روز ۱۰ انتقال و۱۱انتقال بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت پررنگ نشده نسبت به دیروز 

سلام عزیزم  مرسی به یادم بودی 😍😍😍😍😍  شکر خدا پسرم به دنیا اومد  سه روز تو بخش ...

سلام گلم قدم نورسیده مبارک.

خداروشکر بارداری ات به سلامت طی کردی وزایمان کردی.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین...دوستان من همیشه نزدیک پریود که میشدم قبلش سوزش میگرفتم...الانم که امروز ۱۱انتقال ...

اگه شیاف و... مصرف میکنی 

تا داروها قطع نشه پریود نمیشی ،خیالت راحت باشه

سلام دوستان خوبین...دوستان من همیشه نزدیک پریود که میشدم قبلش سوزش میگرفتم...الانم که امروز ۱۱انتقال ...

اگه هاچ سی جی نزدی تازگیا و تستت هاله انداخته مثبته نگران نباش هر روزم ک خط بی بی چک رنگش عوض نمیشه 

سلام بچها سونو قلبو چند هفته برم بهتره؟ من امروز 7هفته و 2روزمه برم یعنی یا بمونم تا 8هفته 

الان بری خوبه عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود