2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام خانما تو رو خدا اگه میتونین منم راهنمایی کنین من ivf کردم الان دو ماهمه.دوقلو ام .هر روز دو تا ...

منم هپارین میزنم لکه بینی گرفتم

دکترم گفت بیشتر شد یه شیاف اضافه کن 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز بهت وقت سز ندادن؟؟ به من قطعی دادن ۸مای میشم ۳۹هفته و یک روز گفت ۸صبح باید بیمارستان باشم

اینجا تا لحظه آخر آدم رو نگه میدارند. هفته گذشته دکتر بودم، میگه جفت خوب نیست، رشد خوب نیست. میگم خوب یعنی چی خطرناکه؟ الان برم بیمارستان؟ باز میگه نه صبر میکنیم تا ببینیم دو هفته دیگه چطوره، بعد وقت بیمارستان داری دیگه🤦‍♀️

آخر مارچ وقت بیمارستان دارم که ۳۶ هفته میشم. اونها کنترل میکنند و وقت سزارین میدند. دکترم گفته دیگه اخرش ۳۷ هفته ختم بارداری. ولی بیمارستان به حرف دکتر کاری نداره خودشون تصمیم میگیرند. از طرفی هفته اول آپریل تعطیلات عید پاکه🙈. اصلا نمیدونم چی میشه☹

هنوز بهت وقت سز ندادن؟؟ به من قطعی دادن ۸مای میشم ۳۹هفته و یک روز گفت ۸صبح باید بیمارستان باشم

به سلامتی و خیر باشه براتون. بهارک جون یه سوال، بهت گفتند چند ساعت قبلش ناشتا باشی؟ بعد با اپیدورال انجام میدند؟

منم لباساش رو هنوز نشستم و اتو نکردم ولی خریدای واجب رو انجام دادم بقیه اش رو گذاشتم برم خونم بعد

چطوری لباسهای به اون کوچیکی رو اتو میکنی؟ من فکر کنم همون بشورم دیگه به اتو نمیرسم.

همسر من که کل هفته تا ۷ غروب سر کاره و فقط شنبه ها وقت داره که اون هم همش یه کاری واسه انجام دادن هست و به خرید نمیرسیم. حتی همه لباسهاش رو خودم به تنهایی خریدم. حالا باید بشورم و جمع و جور کنم تازه بعدش ببینم چی کمه، چون خیلی خرید نکردم🤦‍♀️

نه شدید نبود اخه گفت شدید شد اضافه کن حتما با دکتر متخصص مشورت کن 

اخه موندم دکتر خودم متخصص نازایی و ivfهست با اون مثبت شدم الان نمیدونم خودسر ولش کنم برم دکتر دیگه.خودش همه شرایطم رو میدونه. منم شدید نیست لک بینی ام .به نظرتون همین طور بمونم دیگه دکتر عوض نکنم؟

خدایا شکرت که برام معجزه کردی
اخه موندم دکتر خودم متخصص نازایی و ivfهست با اون مثبت شدم الان نمیدونم خودسر ولش کنم برم دکتر دیگه.خ ...

نه دیگه چرا عوض کنی نگران لکه بینی نباش استراحت کن سر ساعت شیاف بزار خدایی نگرده بیشنر شد فقط یک شیاف اصافه کن

من شدید نبود با دکترم صحبت کردم گفت استراحت کن در صورت بیشتر شدن ۱شیاف اضافه کن خداروشکر بعد ۳روز قطع شده اضافه هم نکردم 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
خدا رو شکر. اره خیالت راحت بشه، سرویکس ۳۰ و ۳۲ نرماله و مشکلی نیست. تازه من با این شرایط چون دکتر خی ...

باران دقیقا منم از زانو تا کف پام درد می کنه شبها نمی ذاره بخوابم.

روزهام گاهی نمی تونم کف پام زمین بذارم.فقط خودم دلداری میدم دیگه اخراشه.

شادی صدام کنید
دکترم میگه بعضی  خانم ها آستانه تحمل دردشون پایینه و بیشتر درد رو تجربه میکنند. این سفت شدن ها ...

می فهمم عزیزم.من از کل بارداری فقط دو سه روز بعد از هر سونو سرحالم باز فکر وخیال.ولی تو دیگه به سلامتی آخراشی.دیگه باید به فکر روزای زایمان وتولد دخترت باشی.

خداروشکر می دونم با استرس گذشت ولی به سلامت گذشت.

شادی صدام کنید
نه دیگه چرا عوض کنی نگران لکه بینی نباش استراحت کن سر ساعت شیاف بزار خدایی نگرده بیشنر شد فقط یک شیا ...

مرسی عزیزم که جواب دادی  پس همینطور ادامه میدم تا ۱۷ که بهم وقت داده میرم.

خدایا شکرت که برام معجزه کردی
آخه کاغذ که نمیتونه گذشته رو خط بزنه یا آینده رو نشون بده من میترسم بعد بچه دار شدن شوهرم اخلاقش مث ...

از این جهت میگم بیار روی کاغذ چون بعد از نوشتن اروم تر میشی و بعد حتی ممکنه براش راه حل پیدا کنی و بعدها ممکنه یا باهاش کنار بیای یا فراموش کنی یا بگی چقدر بی اهمیت هست. 

همه ادم ها تو زندگیشون مشکل دارند، فقط مشکلات باهم فرق دارن و دوز ان

در همسرتون چون نمیدونم ، نمیتونم نظری بدم 

بنظرم مشاوره بهترین گزینه هست 

و یک مسله اگر بخشی از اختلافاتت بخاطر خانواده شوهر هست مراقب باش تو تلشون نیفتی، نصف مشکل با همسرت حل میشه اگر اون ها بخشیش هستند.

هر طور شده از این هفته یک مشاور پیدا کن و برو ، ان شاالله بهترین ها برات پیش بیاد.

ببخشید من فقط قصدم کمک هست، دوست دارم تمام زنان دنیا زندگیهاشون شیرین باشه، در ضمن برای محبت بین خودت و همسرت سوره طلاق و مزمل بخون