ببخشید عزیزم بدلیل آنفلوانزا سردرد شدید شدم رفتم استمانیفن خوردم و رفتم یک ناهار بزارم
بعد شوهرم داشت صحبت میکرد نشد جواب بدم .
الحمدالله خوبم، فقط حالت تهوع دارم بی اشتها شدم، و انفلوانزا گرفتم ولی در کل خداردهزاربار شکر .
بهمن اخرین سونو رو رفتم که اینجا اعلام کردم دیگه خبر ندارم تا سونو انومالی که برم ، ان شاالله سالم باشه، چند شب خواب میبینم جنینم طوریش شده یا ...
فعلا گفتند پسره ولی گفت تو انومالی قطعی میگن.
من اینجا نبودم بعضی وقتها میامدم میخوندم میرفتم چون شوهرم حساس شده بود
میدونست تو این تاپیکم و چون از خانوادش گفته بودم برای مدتی بهتر دیدم، اینجا نیام ولی یادتون بودم
خاننی حرف هایی که الان میخوام بگم فکر نکن جهت دلسوزی یا اینکه متوجه نمیشن یا ...
ببین خانمی من هم متأسفانه به فکر خودکشی افتادم، و حتی خواستم انجام بدم
الان خداروهزاربار شکر میکنم اینکارو نکردم و خدا اگاهم کرد.
قطعا سختی های زندگی ها با هم فرق داره، فشار روحی و روانی به من وارد شد که دیگه نگاه بدبینانه به همه چی داشتم و ...
من بخاطر تجربه هایی که داشتم بهت میگم حتمااااااااااا پیگیر مشاوره باش، اول یک مشاوره حضوری اگر از نظر هزینه اذیت هستی بعضی جاها، نیم بهاهست شنیدم
و بعصی تلفنی ها رایگان هست.
یک مشاوره تلفنی هم هر وقت حالت بد شد سریع زنگ بزن، فرض کن با شوهرت یا مامانت یا ... بحثی شده یا ... سریع با مشاوره تلفنی تماس بگیر
خییییییییلی تاثیر داره
یکی اینکه ما شرایطمون از نظر روحی خوب نیست
دو اینکه بدلیل مصرف این امپول ها و قرص های هورمونی و فشار و نگاه های اطرافیان اذیت میشیم
۳ اینکه سلامتیمون برام اولویت باشه.
اینکه الان از اون فاز خارج شدی عالیه، و یک نصیحت از من، شروع کن به گفتن استغفار
یکی برای اینکه فکرش اومد تو ذهنت (چون حتی فکرش هم گناه هست)
یکی هم برای اگر خدای نکرده گناهی کرده و نمیدونی یا اشتباهات یا خطاهات.
من اثرشو تو زندگیم دیدم
خودمم استعفار گفتم چون اگر پشیمان نباشیم از فکر خودکشی، عواقب داره.
یک برنامه هست زندگی پس از زندگی اصلا قسمت چند یادم نیست، دو قسمتش مربوط به ادم هایی بود که خودکشی کردند و از فضل خدا هنوز اجازه حیات داشتند.
روی من خیییییییلی اثر داشت. چیزهایی میگه که بعد همش میگی خدایا ببخش فکرشو کردم و هزاران بار شکر میکنی که این کار رو نکردی و خدا ازت مراقبت کرده.
ببین عزیزم اصلا اینها نصیحت نیست ، این ها چیزی هایی هستند که خودم تجربه کردم،
ببخش اگر طولانی شد و پرحرفی کردم