2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
سلام من قبلا داشتم تو یخچال میگذاشتم ولی تو در یخچال قسمت پایین میگذاشتم دمای یخچال هم رو ۶ درجه میگ ...

سلام ممنون من از کسی که خودش باردارشده بود و از قبل داشت خریدم 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکترم گفتم چرا بقیه مثل خواهرم یا ... اینجوری نبودند گفت اون ها ivf کردند گفتم نه، گفت پس قرار نی ...

تقسیم کن کاراتو عزیزم فیلم ببین کتاب بخون، دعا و قرآن بخون. من دفتر رنگ آمیزی بزرگ سالان گرفته بودم ی مدت وقتم رو اون میگذروند خیلی رنگ کردن آرامش میداد . اینا فعلا ب ذهنم رسید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به نظرم اینا کارایه برایه دلگرمی اگه بالایی بخواد میشه نخوادم که نمیشه بسپرش به خودش مگه انتقالت بعد ...

عزیزم استرس ندارم وریلکسم

فقط برام سواله که کله پاچه تاثیرش ازچه لحاظ هست

خداروشکرانشالله همیشه ریلکس باشی⚘⚘⚘

خدایابه امیدخودت🌺

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم 1سال و 3ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم البته ی پسر 7ساله داره ک سراونم 1سال ونیم طول کشید تا باردارشدم وپیش دکتری ک رفتم ی دوره آمپول مریونال واسم تجویز کرد ک بعدش باردار شدم ولی الان پیش چندتا دکتر مختلف رفتم آخری ماه گذشته واسم لتروزول و آمپولhcgنوشت ک اونم نشد و پریود شدم حالا امروز دوباره رفتم پیش دکتر اولم ک تو مرکز ناباروریه گفتن باید پرونده تشکیل بدی تا ببینیم چی میشه یعنی میشه این انتظار ب سر بیاد خیلی حالم گرفته ست 

اگه اینو به یه متخصص بگین که اینو بخورم لعاب داره و اینا، میگه مگه میخوایم جنینو بذاریم تو معدتون 🙄 ...

دقیقا منم براهمین برام سوال شد که چراخیلیا این غذاروقبل انتقال پیشنهاددادن میخواستم ببینم چه تاثیری داره

یه خانمی بادکترفروتن انتقال داده بود۷ماهه بود دوقلو می گفت من بیشترین رعایتم ادویه ها بود

خدایابه امیدخودت🌺
فداتبشم انشالله برا خودت😍😍خودم همش دنبال یکی بودم برام توضیح بده و از علائمش بگه😂

ان شاءالله همه چیش تااخرعالی پیش بره وسال بعداین موقع نینیا بغلتون باشن😘😍😍😍😍

دکترتون کی بود؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام پانیذ جوووونم خودت خوبی نینی چطوره😍 جنسیت نینی مشخص نشده؟ پانیذ یه تامی بود خیلی حالم بد بود ...

ببخشید عزیزم بدلیل آنفلوانزا سردرد شدید شدم رفتم استمانیفن خوردم و رفتم یک ناهار بزارم 

بعد شوهرم داشت صحبت میکرد نشد جواب بدم .

الحمدالله خوبم، فقط حالت تهوع دارم بی اشتها شدم، و انفلوانزا گرفتم ولی در کل خداردهزاربار شکر .

بهمن اخرین سونو رو رفتم که اینجا اعلام کردم دیگه خبر ندارم تا سونو انومالی که برم ، ان شاالله سالم باشه، چند شب خواب میبینم جنینم طوریش شده یا ... 

فعلا گفتند پسره ولی گفت تو انومالی قطعی میگن. 

من اینجا نبودم بعضی وقتها میامدم میخوندم میرفتم چون شوهرم حساس شده بود 

میدونست تو این تاپیکم و چون از خانوادش گفته بودم برای مدتی بهتر دیدم، اینجا نیام ولی یادتون بودم 

خاننی حرف هایی که الان میخوام بگم فکر نکن جهت دلسوزی یا اینکه متوجه نمیشن یا ...

ببین خانمی من هم متأسفانه به فکر خودکشی افتادم، و حتی خواستم انجام بدم 

الان خداروهزاربار شکر میکنم اینکارو نکردم و خدا اگاهم کرد. 

قطعا سختی های زندگی ها با هم فرق داره، فشار روحی و روانی به من وارد شد که دیگه نگاه بدبینانه به همه چی داشتم و ...

من بخاطر تجربه هایی که داشتم بهت میگم حتمااااااااااا پیگیر مشاوره باش، اول یک مشاوره حضوری اگر از نظر هزینه اذیت هستی بعضی جاها، نیم بهاهست شنیدم 

و بعصی تلفنی ها رایگان هست. 

یک مشاوره تلفنی هم هر وقت حالت بد شد سریع زنگ بزن، فرض کن با شوهرت یا مامانت یا ... بحثی شده یا ... سریع با مشاوره تلفنی تماس بگیر 

خییییییییلی تاثیر داره 

یکی اینکه ما شرایطمون از نظر روحی خوب نیست 

دو اینکه بدلیل مصرف این امپول ها و قرص های هورمونی و فشار و نگاه های اطرافیان اذیت میشیم 

۳ اینکه سلامتیمون برام اولویت باشه.

اینکه الان از اون فاز خارج شدی عالیه، و یک نصیحت از من، شروع کن به گفتن استغفار 

یکی برای اینکه فکرش اومد تو ذهنت (چون حتی فکرش هم گناه هست)

یکی هم برای اگر خدای نکرده گناهی کرده و نمیدونی یا اشتباهات یا خطاهات. 

من اثرشو تو زندگیم دیدم 

خودمم استعفار گفتم چون اگر پشیمان نباشیم از فکر خودکشی، عواقب داره. 

یک برنامه هست زندگی پس از زندگی اصلا قسمت چند یادم نیست، دو قسمتش مربوط به ادم هایی بود که خودکشی کردند و از فضل خدا هنوز اجازه حیات داشتند. 

روی من خیییییییلی اثر داشت. چیزهایی میگه که بعد همش میگی خدایا ببخش فکرشو کردم و هزاران بار شکر میکنی که این کار رو نکردی و خدا ازت مراقبت کرده. 

ببین عزیزم اصلا اینها نصیحت نیست ، این ها چیزی هایی هستند که خودم تجربه کردم،

ببخش اگر طولانی شد و پرحرفی کردم 

دوستان یه سوال

برای اینکه کمرسفت بشه به جزخوردن قرص کمروبستن پودرش باتخم مرغ به کمرچیکارمیشه کرد؟

من یکم توخونه کارمی کنم پریودمیشم

بعدسقط اینطوری شدم

الانم توخونه تکونی کارگرگرفتم اما مجبورشدم پله برم بیام زدمجدد چندروززودترپری اومد

میگم این شل شدن کمربعدانتقال کاردستم نده🤔🤔🤔

خدایابه امیدخودت🌺
سلام پانیذ جوووونم خودت خوبی نینی چطوره😍 جنسیت نینی مشخص نشده؟ پانیذ یه تامی بود خیلی حالم بد بود ...

کلی تایپ کردم پرید 😪

خلاصه الان میگم با خدا خیییلی حرف بزن و محل هیچ کس و نگاهاشون اصلا نده 

ان شاءالله بعد از عید برای انتقال بری و جوابت مثبت باشه.

دقیقا منم براهمین برام سوال شد که چراخیلیا این غذاروقبل انتقال پیشنهاددادن میخواستم ببینم چه تاثیری ...

من هم کلا سخت نگرفتم، یعنی از روز اول چون هیچ کس هم تو جریان انتقالم نبود، روال عادی زندگی رو داشتم، ادویه هم چون معمولا فلفل سیاه و قرمز استفاده میکردم، خیلی کم کردم ⭐