2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست
ممنون عزیزم .روزهای بعد چی ؟لیست غذاهاتون یادتون هست ؟ مثلا ماکارونی عدس پلو .لوبیاپلو.ابگوشت .خورش ...

بله عزبزم من سوپ پای مرغ بیشتر هفته اول

غذام فقط لوبیا پلو چلومرغ بدون زرشک و ادویه  ماکارونی همینا رو خوردم تکراری   اب سیب اب انار اجیل  شیرسویا میوه خشک اناناس   همینارو مصرف کردم 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزبزم من سوپ پای مرغ بیشتر هفته اول غذام فقط لوبیا پلو چلومرغ بدون زرشک و ادویه  ماکارونی ...

آب اناربراچی خوبه؟ترش بودنش ضررنداره؟

روزانتقال قبل رفتن کله پاچه خوردین؟نباید براانتقال ناشتابود؟

خدایابه امیدخودت🌺
آب اناربراچی خوبه؟ترش بودنش ضررنداره؟ روزانتقال قبل رفتن کله پاچه خوردین؟نباید براانتقال ناشتابود؟

ناشتایی نمیخواد من شب قبل انتقال صبحش خوردم تو دوتا از انتقالام یکیشمثبت شد یکی منفی ولی میگن تاثیر داره

سلام دوستان من 10 روز زایمان کردم یکی از بچه ها از دیشب کلا خوابه ن گریه میکنه ن شیر میخواد ممکنه ب ...

مبارک باشه بسلامتی،بهتره ببریش بیمارستان قسمت نوزادان بچه ۱۰روز باید حتما شیر بخوره وگرنه افت قند خون میگیره

سلام خانما میشه راهنماییم کنید  امپول پرگوریس خریدم نوشته روش،۲۵درجه داروخونه گف یخچالی نیس &nb ...

سلام من قبلا داشتم تو یخچال میگذاشتم ولی تو در یخچال قسمت پایین میگذاشتم دمای یخچال هم رو ۶ درجه میگذاشتم

میتونم بپرسم شما از کجا پرگووریس تهیه کردید؟جدیدا هر جا پرسیدم نداشتن

آب اناربراچی خوبه؟ترش بودنش ضررنداره؟ روزانتقال قبل رفتن کله پاچه خوردین؟نباید براانتقال ناشتابود؟

بله عزیزم قبل رفتن خوردن نه ربطی نداره ناشتا باشی یا نه

اب انارم نمیدونم گفتن خوبه برا خونرسانی رحم من طبیعی گرفتم زیاد ترش نبود

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم اگه تامین اجتماعی داری بعد از پانکچرتمیتونی اقدام کنی برای گرفتن حق بیمه ات  اول برو مرک ...

ممنونم عزیزم که اینقدر کامل توضیح دادی

خدا خیرت بده عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فقط اینکه من تهران زندگی نمیکنم برای درمان میام تهران

الان باید برم اسناد پزشکی  مرکز استان خودمون؟؟یا فقط از همون تهران میشه اقدام کرد؟