2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام  امپول پروژسترون و انوکساپارین رو باید یخچال نگه داشت یا بیرون ؟

پروژسترون یخچال نزاریاااااا روغنی خراب میشه 

انوکسا هم بستگی به شرکتش داره روی جعبه میزنه در چه دمایی نگهداری بشه اگه زده زیر ۲۵ درجه باید بزاری یخچال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاکتور بگیرم ببرم بیمه ؟ چجوری میشه یکم از هزینش را کم کرد اخه کلا تو مرکز با بیمه ما قرار داد ندارن ...

فاکتور تخمک کشی وانتقال بگیر ببر بیمه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون از اینکه جویای حالم شدین عزیزم. نه گلم نرفتم دیگه ولی پس فردا نوبت گرفتم برم سونو البته یک درص ...

سلام عزیزم. امروز سونو رفتین؟ درخواست دوستی میدم سوال دارم. منکنه بپذیرین؟

این دو هفته اصلا خواب نرفتم 😬😬 حالا خودم که هیچ مامان و خواهرام هم از بی خوابی داغون شدن. مراقبت ا ...

وای یاد خودم افتادم وقتی دخترم بدنیا اومده بود دقیقا تا صبح صد بار چک میکردم ببینم نفس میکشه🤣🤣🤣خدا قوت بده بهت خوبه باز مامان و خواهرت هستن کمکت میکنن 

ولی تا باشه ازین بیدار خوابیای شیرین ان شالله روزی همه منتظرا و خصوصا بچه های این تاپیک 

امروز رفتم مرکز پیش یه دکتر بخاطر عدد ابکا که پایین بود گفتن برن تحت نظر دکتر رامین قاسمی کسی تا حال ...

من سرم ای وی ای جی بهم دادن ساعت قبل از انتقال تزریق کردم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم بله 😭♥️مثبت بود الهی قسمت همهههههههه  ۱۵ انتقالم بتا زده بالای هزار یعنی چی؟

خیلی خیلی مبارکه عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم بله 😭♥️مثبت بود الهی قسمت همهههههههه  ۱۵ انتقالم بتا زده بالای هزار یعنی چی؟

سلام به همگی ، بچه ها همه مثبتی ها مبارکتون باشهههههههههه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ گریه ام میگیره از ذوق 

بهارجان مبارک باشه عزیزدللللللم😍😍😍😍😍😍😍😍 بتاتون خیلی بالاست ، مطمئنم دوقلویی انشالله عزیزدلم 🌺🌺🌺🌺 

الهی که بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی و خوشی بقلشون کنی❤️❤️❤️❤️