2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
باران جان برای من پیام گذاشته بودی عزیزم؟ میزنم روش ارور میده باز نمیشه

نوشته بودم سونو واژینال هم مشکلی نداره. من الان هم که هفته ۳۲ هستم هر دو هفته دکترم واژینال میکنه و سرویکس و شرایط دهانه رحم رو بررسی میکنه و بعدش شکمی شرایط بچه رو بررسی میکنه. ولی واقعا هر هفته سونو رفتن وقتی مشکلی نداری زیادی هست. 

دوستم دو قلو باردار بوده، هفته ۲۴ کیسه آب یکی از بچه ها سوراخ شده تا هفته ۳۰ بیمارستان نگه اش داشتند و هر روز سونو میکردند، یعنی ۶ هفته هر روز سونو شکمی میشده، دیگه هفته ۳۰ بچه ها رو در اوردند، چند هفته توی دستگاه بودند ولی خدا رو شکر هر دو سالم و مشکلی نداشتند و الان حدودا ۱۳ ساله شدند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته بودم سونو واژینال هم مشکلی نداره. من الان هم که هفته ۳۲ هستم هر دو هفته دکترم واژینال میکنه و ...

من به خاطر لخته که پشت جنین هستش میترسم، میخوام برم چک کنم،امپول پروژسترونم یه روز در میون شده روزهایی که نمیزنم یه کوچولو ترشح قهوه ای روی دستمال دارم گفتم برم دکتر چک کنه ،ممنون از توضیحاتت باران جان❤

نه تاریخش منظورم بود ۲۹برج قبل تخمک کشی ۱۰ تومن بود

سلام پروانه جان من این هفته پیش زنداداشم بودم 

زایمان کرده بود 

دیگه ختم سوره رو جا موندم میشه بگی این پنج روز گذشته به نیت کیا بود ببخش البته میدونم زحمته  عزیزم  انشاالله خدا اجرت بده

سرکار میری؟ انتقال اول بودی؟ کیفیت جنینات چی بودن؟ تک قلوست؟ رژیم و ورزش داشتی قبل انتقال؟

نه سرکار نمیرم بخاطر هماتوم استعلاجی گرفتم جنینم بلاست بود انتقال هفتمم بود ورزش که یکسال فقط پیاده روی داشتم خیلی روی من اثر نداشت فیزیوتراپی دوماه قبل انتقال رفتم خیلی خوب بود