2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تاکرولیموس میخورم شما هم میخورین؟ چند هفته اید؟ چه مشکلی دارید؟

من حدود یه ماهه انتقال دادم .ایمنیم یه کم بالا بود.معده شما هم اذیت میشه بعد خوردن قرص؟ واین که به من گفته با معده خالی باید بخوری شمام هم اینجوری میخورین؟

خدایا شکرت که برام معجزه کردی
سلام من روز ۲۰ انتقالم  کلافه شدم همش تو خونم میشه با ماشین در حد نیم ساعت برم بیرون؟

اره عزیزم می تونی بری.

ولی کلا سه ماه اول رعایت کن واستراحتت داشته باشه تا به اصطلاح جنین پا بگیره بانوانی هم بودند که تو انتقالشون سرکار رفتند یا خانه دار بودند وزندگی روزمره داشتند خداروشکر مشکلی نداشتند ولی در هر صورت احتیاط شرط عقل

بخصوص سه ماه اول

شادی صدام کنید

خانم ها من چند روز یه بار دندونم در حد ده دقیقه یا کمتر

خیلییی کم درد می کنه.به نظرتون ممکنه بزنه کیسه اب پاره کنه؟

دردش خیلی خفیف ولی ذهنم درگیر کرده.چون میگن هیچ نوع عفونتی نباید باشه.

این هفته که بیاد می رم تو هفت ماه.

می دونم باید برم دندان پزشکی ولی گفتم اینجا ببینم دوستان تجربه اش داشتند.

شادی صدام کنید
من حدود یه ماهه انتقال دادم .ایمنیم یه کم بالا بود.معده شما هم اذیت میشه بعد خوردن قرص؟ واین که به م ...

الان چند هفته باردارید؟

دکترتون کیه؟

من ana مثبت و esr بالا همون خودایمنی دارم

الان نزدیک ۳ ماه هستم دارم میخورم با معده خالی اذیت نمیشم

دکترتون نگفته تا چند ماهگی باید ادامه بدید؟

و اینکه برای جنین مشکلی‌ نداره؟ 

خانم ها من چند روز یه بار دندونم در حد ده دقیقه یا کمتر خیلییی کم درد می کنه.به نظرتون ممکنه بزنه ک ...

یه سوال دیگه اگه بخوام با اب نمک قرقره کنم این اب نمک باعث فشار خون نمیشه؟

این مراقبت های سرما نخوردن ،عفونت واژن نکرفتن

وچیزای دیگه خیلی سخته.

شادی صدام کنید
نه عزیزم کمتر شده ولی قطع نشده فعلا که استراحت میکنم تا ببینم خدا چی میخواد بهارک جون میگفت دو سه هف ...

دوقلو دارید عزیزم؟ من هم یه شب یهو خونریزی کردم رفتم بیمارستان که بعد از سونو مشخص شد یه دونه جنین دارم و اون یکی فقط تا یه حدی رشد کرده بود فردای اون شب لخته های سیاه ازم اومد و ترشح قهوه ای بعدش قطع شد ،هماتوم هم داشتم.دکتر اسپرین رو قطع کرد ولی الان دوباره میخورم

سلام خانما من تازه وارد سایت شدم اگه خدا بخواد بعد عید میخوام وارد سیکل آی وی اف بشم برای پسر باید چه کاری انجام بدم تا جنین پسر داشته باشم کیا تجربه دارن ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه

۱۴۰۱.۱۰.۱وزن👈 ۱۰۹😪 قد۱۶۵ وزن هدف۷۵ 🥰۱۴۰۱.۱۲.۱👈۱۰۵.۳۰۰  عضو گروه قرمز❤❤ لاغری بامداد خمار سرگروه عزیزم @مجازی_تر_از_مجازی