2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
گلم از ۲۰تا تخمک ۲۸تاش جنین شد که ۱۴تاش قابل تعیین جنسیت ؛ هزینه رشت فوق العاده گرونه برای پنج تا بی ...

نمیدونم چرابه من گفت فعلا تعیین جنسیت نمی کنیم

شمادختراروهم فریزمی کنید؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرابه من گفت فعلا تعیین جنسیت نمی کنیم شمادختراروهم فریزمی کنید؟

بستگی به مرکزت داره رولشون چه جوریه خیلی جاها تعیین نمیکنن جاهایی مثله ابن سینام تعیین میکنن بعد فریز میکنن ولی به نظرم فرقی نداره فقط خدایی نکرده شاید یک سریش پسر نداشته باشی

والله که خوبه از من ۱۱۲۰۰گرفتن چرا باید هر جا یه قیمت باشه چند تا جنین شد برات به سلامتی

پروانه جان گفتن ۲۲تاتخمک شده

هفته بعدمیگن چندتاجنین شده

یکم استرس دارم چون وقت عمل ودیرگفتن همسرم ازموعدتخلیه ۴روزگذشته بود

یعنی روزنمونه چهارمین روزبود

قبلشم هفته ای یکبارتخلیه داشت

نگرانم که کیفیتش خوب باشه یانه

ازمایش هاشم قبلش همه چیش نرمال بود

فقط برام سواله ازصبح اینجامی پرسم به من گفتن همه روفریزمی کنن زمان انتقال تعیین جنسیت می کنن

این روالشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
والله که خوبه از من ۱۱۲۰۰گرفتن چرا باید هر جا یه قیمت باشه چند تا جنین شد برات به سلامتی

شمادختراروفریزکردین؟

اگه بخوایم اوناروهم نگه داریم جداباید پول بدیم؟

من دوست دارم بعدیه دخترهم بیارم

خدایابه امیدخودت🌺
پروانه جان گفتن ۲۲تاتخمک شده هفته بعدمیگن چندتاجنین شده یکم استرس دارم چون وقت عمل ودیرگفتن همسرم ...

برا شوهر منم سه روز فاصله داشت به ما گفتن باید دو روز باشه اقام ترسید اونجوری نتونه نمونه بده دیگه گذاشتیم  فاصله باشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
برا شوهر منم سه روز فاصله داشت به ما گفتن باید دو روز باشه اقام ترسید اونجوری نتونه نمونه بده دیگه گ ...

یعنی همون نمونه ۳روزه دادین؟

تاکارت جنین بیادادم استرس می گیره🥴

بدیش اینه بهمن تلفنی اصلا اطلاعات نمیده براجنین فقط حضوری

خدایابه امیدخودت🌺

اینجا بچه ها خیلی تجربه دارن اما من تو این راه به این نتیجه رسیدم طبیعی خوری از هر قرص و دارویی بهتره ؛ادم خودشو ببنده به میوه و سبزی و ابمیوه طبیعی 

اینجا بچه ها خیلی تجربه دارن اما من تو این راه به این نتیجه رسیدم طبیعی خوری از هر قرص و دارویی بهتر ...

منم که گیلان هستم و روستا از ابان ماه  هر چی از باغ و حیاط گیر اوردم به خانواده دادم 

شما انتقالت میوفته کی من پریود بعد عید میرم مرکز یعنی دومین پریود بعد تخمک کشی 

فعلا که پریود نشدم قرص پروژسترون داده شبی دوتا میخورم تا ده شب فک کنم قطع کنم پریود شم اخرای اسفند میشه پریود بعدیم اخرای فروردین میافته اگر تاخیر نداشته باشم