2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم من نه هفته هستم  پنج هفته رفتم ساک بارداری رو دید  شش هفته و یک روز رفتم قلب رو دی ...

ایجاااانم خداروشکر 😍 من عااااشق نی نیم  منم ب این مرحله برسم 😍

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم من نه هفته هستم  پنج هفته رفتم ساک بارداری رو دید  شش هفته و یک روز رفتم قلب رو دی ...

پس شرایط من مثل شما خست. ۵ هفته و یک روز فقط ساکو دید. گفت دو هفته دیگه برو سونو شاید چون خیلی کوچیکه جنینو نمیبینم. دیگه استرس انداخت به جونم. بتاتون روز ۱۴ چند بود؟ سونو دوم شکمی بود؟برای من شکمی نوشته. میترسم پایان هفته ۶ برم بازم زود باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ترسو68   کجای من چهار شنبه باید برم سرکلاژ طول سرویکسم امده ۲۷برام دعا کنید دیر شده برای سرک ...

انشاا...خیر باشه.

منم خیلی می ترسم از این طول سرویکس.

فقط روزا می شمارم دوباره برم سونو ببینم چند شده‌

طوطی رعایت هم نکردی ها.

من از انومالی دراز کشیدم فقط غذا می پزم ظرف می شورم باز می ترسم پایین اومده باشه

بعد خانم تو طول سرویکس پایین استفاده از توالت فرنگی خیلی مهمه.

طوطی تو طول ات ۳۰ بود دکتر برات آمپول ننوشته بود؟

یه سوال دیگه دهانه رحم ات باز بود یا بسته؟

شادی صدام کنید
انشاا...خیر باشه. منم خیلی می ترسم از این طول سرویکس. فقط روزا می شمارم دوباره برم سونو ببینم چند ...

نه دهانه رحم بسته بود دعا کن کیسه ابم پاره نشه خیلی می ترسم

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
انشاا...خیر باشه. منم خیلی می ترسم از این طول سرویکس. فقط روزا می شمارم دوباره برم سونو ببینم چند ...

من همش توالت فرنگی استفاده می کنم اما راه رفتم 😭

من همش توالت فرنگی استفاده می کنم اما راه رفتم 😭

به نظرم با فعالیتی که داشتی ومی گفتی ۲۷ خیلی خوبه.

خداروشکر دهانه رحم بسته است نه بابا کیسه آب چرا باید بترکه

به پهلو دراز بکش

بعد از سرکلاژ باید مطلق شی ها فقط توالت

الان هفته چندی؟

شادی صدام کنید
به نظرم با فعالیتی که داشتی ومی گفتی ۲۷ خیلی خوبه. خداروشکر دهانه رحم بسته است نه بابا کیسه آب چرا ...

الان ۲۱هفته و۴روز هستم چهار شنبه گفت بیا عمل من فقط یک بار رفتم بازار همه چیز خوب بود اما شب که برگشتم آسانسور خراب شده بود ۴طبقه رو از پله امدم اما هر پله خیلی وایستادم  کلی نذرونیاز کردم فقط این عمل خطم به خیر بشه