2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها 

امروز رفتم دکتر برای ۴شنبه وقت انتقال داد

ضخامت اندومتر هم ۸.۵ بود

خیلی هیجان دارم

انتقال اولمه و فقط ۲ تا جنین دارم

دخترا میشه راهنمایی کنین چیکار کنم؟

این چند روز و بعد انتقال؟

فكر كنم از 10 تا A 8 تاش كامپكته يه دو B كامپكته يه A  ده سلولي يه A هشت سلولي يه B هشت سل ...

خوبه اون بسته آخرت احتمالا سه روزه هست چون جنین شناس به من گفت یه بسته سه روزه فریز کردم برات یه ۴ روزه 

منم تو سه روزه ۸سلولی آ دارم که گفت خوبه و تو چهار روزه هم کامپکت آ دارم که گفت خوبن دوتاش ولی یه ده سلولی آ دارم اون گفت موقع ذوب یا کامپکت میشه یا ارلی بلاست به بلاست نمیرسه و تو رحم میرسه ولی اون دوتا گفت به بلاست میرسن که کلا تصمیم بر مجدد شد واسه شما خوبن خداروشکر فکر کنم بچه هم دارید درسته؟

سلام

خانمها یک سوال

برای مواردی که تو سونو دوتا ساک دیده میشه اما یکیش رشد نکرده و فقط یکیش مونده، اون دومی چی میشه؟ خودش جذب میشه؟ یا باید دفع لشه؟ خوندیزی داره؟ اگر اطلاع داربن ممنون میشم بهم بگین

سلام خانمای گل  من از دوم سوم انتقال این لکه افتاده تو چشمم ن میسوزه نه اذیتم  ممکنه بخاط ...

عزیزم شاید واسه انوکسا باشه حتما حتما برو دکتر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها  امروز رفتم دکتر برای ۴شنبه وقت انتقال داد ضخامت اندومتر هم ۸.۵ بود خیلی هیجان د ...

من داخل صفحه 30283 کامل توضیح دادم میتونی بخونیش عزیزم

سلام خانمها یک سوال برای مواردی که تو سونو دوتا ساک دیده میشه اما یکیش رشد نکرده و فقط یکیش مونده، ...

من شنیدم که اون یکی جذب میشه

فردا نوبت دکتر دارم بذم ببینم اصلا جنینم هست😓

عزیزم رفتی دکتر بیا خبر بده ببینم دکتر چی گفت بهت

منم از دیشب لکه بینی دارم به دکترم هم دسترسی ندارم که برم 

بله باردارم عزیزم خراش که دادم ماه بعدش ۲۰عادت انتقال دادن  مشکلم تنبلی تخمدان بود و ضخامت رحم ...

ممنون گلم  قربونت قبلش منفی هم شده بود الهی بسلامتی نی نیتون روبسلامتی بغل کنید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔