2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ۹تا جنین ۴تاشو دادم تعیین جنسیت فردا جوابش میاد بعد از ظهر ۵تاشم فریز ‌کردن

گلم منم مثل شماتعیین جنسیتم

خودشون ۹تاشو تعیین جنسیت نکردن یاخودتون گفتید تعدادیشو انجام بدن؟

بقیشو بعدامیشه تعیین جنسیت کرد؟

خدایابه امیدخودت🌺
واسه صدای قلبش کی رفتید؟

من تقریبا بعد مثبت شدنم هر هفته به یه بهانه ای نیاز شد برم.

هفته شش گفت ضربان داره ولی زوده هنوز. هفته هفت گفت ضربان مشخصه. ولی خب دستگاهشون صدا پخش نمیکرد که بشنوم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شااله که چیزی نیست و زود مرخص میشی. فشارت بالا نیست؟

نه فشارم ده بود چند روز پیش دخترم سرما خورده بود منم گرفتم ازش دیگه از اون به بعد تنگی نفسم زیاد شد امروز رفتم بیمارستان و کشت خون دادم و نوار قلب و ازمایشات کامل خداروشکر مشکلی نبود دکتر گفت بخاطر همون سرماخوردگیت بدنت میخواسته باهاش بجنگه و سیستم ایمنی ات تحریک شده و ضربان قلب ات رفته بالا نفس تنگی گرفتی دیگه ی اسپری داد الان مرخص شدم اومدم خونه 

سلام عزیزم .به سلامتی ان شاالله که جواب زحماتتون رو میبینین و مامان میشین با انتقال بعدی ...آزمایش پ ...

سلام رادیس عزیزم

انشااله بعد از عید من و شما و پاورفلاو و بقیه جزو مامانای ۱۴۰۲ باشیم

من تو سیکل طبیعی انتقال بودم تقریبا دوهفته پیش ،۵روز لتروزول خوردم از روز سوم پریودی،تموم که شد رفتم سونو فولیکول غالب یکی داشتم و ضخامتمم خوب بود و رحمم سه خطی،روز ۸ سییکل آزمایش lh و استرادیول و پروژسترون دکتر گفت بده جوابو ببینم ،که گفت لب مرزِ،فردا باز بده،فردا که روز ۹ سیکل بود باز دادم باید پروژسترون و استرادبول میرفت بالا فکر کنم که سه تا فاکتورا اومده بودن پایین که دکتر کنسل کرد،احتمالا تو سیکل طبیعی انتقال دکتر مینویسه با توجه به شرایط رحم،به من گفتن گاهی فولیکول رشد میکنه ولی پوچه به همین خاطر هورمونا درست بالا و پایین نمیرن،حالا دیگه نمیدونم بعد از عید باز میبرنم تو سیکل طبیعی یا لانگ

سلام عزیزم .به سلامتی ان شاالله که جواب زحماتتون رو میبینین و مامان میشین با انتقال بعدی ...آزمایش پ ...

حتما میرم دکتر برای چکاب

فقط اینکه برم ارتوپد بگم فیزیوتراپی لگن بنویسه برام بعد فیزیوتراپی رحم انجام بدم؟ مستقیم برم ارتوپد لازم نیست به دکتر زنان بگم ؟