2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
منم اصفهانم اتفاقا  8تا جنین داشتم 6تاش رو از روز اول جنین شناس پیشنهاد بلاست داده بود  ...

اصفهان تا تهران راهی نیست که اخر شب حرکت کنید صبح اول صبح تهران هستین ولی در عوضش جنین خودتون هست دیگه انشاالله به زودی مامان میشی عزیزم 

من از جنوب میمودم اصفهان 14 ساعت توی راه بودم خیلی وقتا همسرم مرخضی نداشت باهم بیاد ولی سختی هاش گذشت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

8-5 روز شمار سونوی قلب: دوستای عزیزم من سعی می کنم خلاصه اتفاقات هر روز رو اینجا بیارم، قرار ش ...

سلام خوبید ؟

چیزی در مورد داروی پروگراف همون تاکرولیموس میدونید؟

و اینکه در بارداری ضرر ندارد؟

سلام عزیزم بله حتما ان شاء الله خیلی زود نی نی دار بشین فکر کنم قبلا هم گفته بودین من فراموش کردم ...

ممنون عزیزدلم

لطف می کنید

خدابه دل مهربونتون نگاه کنه⚘⚘⚘🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
نه گرمی اصلا نخور تا موقع ک آزمایش بدی و انشالله خیالت راهت شد مثبت شدی بعدش در حد خیلی کم استفاده ک ...

ممنون عزیزدلم لطف کردین

لوبیاسبز قبل انتقال بخورم یابعدشم بخورم؟

خدایابه امیدخودت🌺
خدا خیرت بده دختر انشالله حاجت روا بشی حرفات بخدا عین مسکن برای روح ادم  زنگ زدم مطب گفت فردا ...

سحرجونم چطوری

خوبی😘😘😘

گلم دیگه بیمارستان نمیری؟فقط مطب میری؟

الان چندوقتته؟

خدایابه امیدخودت🌺
@رادیس۱۲     @poweroflove     سلام عزیران شماها میرین رویان درسته؟منم مثل ش ...

سلام عزیزم .به سلامتی ان شاالله که جواب زحماتتون رو میبینین و مامان میشین با انتقال بعدی ...آزمایش پرژسترون من تابحال قبل از انتقال فریزم نداده بودم فقط توی انتقال فرشم قبل از تزریق آمپول آزادسازی ازمایش رو دادم که اگه زیر یک بود میتونستم انتقال بدم .تو رویان این آزمایش رو قبل انتقال میگیرن؟ ضخامت رحمتون برای انتقال خیلی هم عالی بوده.من تا انجا که بتونم سالانه چکاب انجام میدم دکتر زنان میرم و پاپ اسمیر انجام میدم و میگم چک اب های لازم رو برام بنویسن .شما عم میتونین مراجعخ کنین به دکتر زنانی که چکاب پیششون میرین و بگین براتون بنویسن برای زیر چهل سال نیازی به مامو گرافی نیست همون سونوگرافی سینه کفایت میکنه ولی برای ۴۰ سال ماموگرافی همراه با سونوگرافی لازمه .فیزیوتراپی رحم هم هم بهارک جان هم پاوروفلاو گفتن که برای خونرسانی رحم خیلی مفید هستش و توی یه مقاله که پاوروفلاو جان خوندن ۸۰ درصد احتمال موفقیت رو میبره بالا .دکتر زنان رویان بعید میدونم بنویسن چون انجوری که من فهمیدم خیلی اعتقادی ندارن به این تکنیکها حالا من اگه یادم نره این ماه وقت ویزیت گرفتم میپرسم ازشون ببینم نظرشون چیه  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله همگی به مراد دلمون برسیم خیلیا با یه جنینم مامان شدن به اینا فکر نکن ولی من هم میخوام فیزیوت ...

گلم دکترتون کیه؟

من انتقالم بعدعیده دوست دارم پیاده روی کنم ولی یکم زیادپیاده میرم یازیادکارمی کنم پریودیم میوفته جلوتر😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺