2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست

دوستان کسی پیش دکتر پریچهر پورانصاری رفته؟

دکترم گفته برای غربالگری برم پیش ایشون ولی هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده. کسی میدونه چه روزها و ساعاتی هستند؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره همسرم میگه دفعه قبل جنینا زیاد بودن ولی چی شد.مهم کیفیتشون انشاءالله همینا برامون جوجو بشن.اره ف ...

والله من ویتامین دیم پایینه اونو میخورم فرتیل اید البته فعلا کمی دستو بالم خالیه یک ماه قبل انتقال میگیرم با ال ارژنین متفورمینم که دوست همیشگیمه 😁😁😁😁فولیک اسید دیگه ببینم دکترمم چیزی میده راستبی پریود شدی من خودم پریود نمیشم میترسم خیلی عقب بیوفته انتقالم نمیدونم چکار کنم نمیخوام ال دیم بخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی جنین اهدایی بخوای بگیری نمیگن کیفیتش مثلا آ هست یانه ؟؟؟

اینو اطلاع ندارم عزیزم از مرکز بپرس  

کدوم مرکز میری عزیزم ؟ یه کاربر هم بود به اسم فرزی مشکل شما رو داشت و مرکز اصفهان جنین هاش بلاست نمیشدن رفت رویان تهران  اونجا جنین هاش بلاست شد و الان هم بارداره فکر کنم اخرای بارداریشه  

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خودتون زوج نمی‌شناسین ک ببرین یا میتونین از این واسطه ها بگیرین یکی از آشنا های ما اهدایی گرفتن و جن ...

نه کاش میشناختم 

کاش واقعا یه زوجی رو سراغ داشتم اینکار رو میکردن 

ولی حیف 

واقعا هم کسی تا توی شرایط ماها نباشه فکرنکنم درک کنه و راضی بشه اینکار رو بکنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
اینو اطلاع ندارم عزیزم از مرکز بپرس   کدوم مرکز میری عزیزم ؟ یه کاربر هم بود به اسم فرزی مشکل ...

منم اصفهانم اتفاقا 

8تا جنین داشتم 6تاش رو از روز اول جنین شناس پیشنهاد بلاست داده بود 

نمیدونم 

شاید این بار رفتم تهران تخم کشی 

اخه خیلی سخت میشه برا رفت و آمد و انتقال 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
والله من ویتامین دیم پایینه اونو میخورم فرتیل اید البته فعلا کمی دستو بالم خالیه یک ماه قبل انتقال م ...

منم فقط با قرص پریود میشم.اره سر موقع خودش شکرخدا اومد تمام نذر ونیاز کردم😁گفتم پریود بشم باز کارم به دکتر نکشه.راستی من تازه آزمایش تیروئید دادم ۳بود با این که همیشه زیر ۲بوده حالا چکیارکنم از الان برم دکتر بررسی کنه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بهارک جان خوبی عزیزم؟ نگران نباش طبیعیه تنگی نفس ، کمی تغذیه ات را مدیریت کن هم حجمش هم زمان خوردنش، ...

مرسی فدات شم فعلا دکتر تشخیص داد بستری شم چون ضربان قلبم بالا بود گفت باید تحت نظر باشم تنگی نفسم هم برا همونه

@رادیس۱۲    

@poweroflove    

سلام عزیران شماها میرین رویان درسته؟منم مثل شماها بعد از عید باید برم تو سیکل انتقال البته قرار بود قبل از عید باشه که رفتم تو دوره منتهی آزمایش پروژسترون و اینا خوب بالا نرفت کنسل شد،که قطفا حکمتی بوده،الان برای پریودی بعد از عید باید برم تو سیکل

اینکه میگین سونو سینه من انجام ندادم و کسی از دکترها بهم نگفتن،خودم برم؟

و اینکه من ضخامتم روز ۹ سیکلم ۸ بود به نظرتون بازم برم فیزیو تراپی بهتر میشه و متوجه نشدم به کی باید بگم بنویسه برام؟

تو رویان دکترا که زود زیر بار این کارا نمیرن

من مشهد پيش دكتر مهناز منصوري مركز ناباروري نوين رفتم

٤بارداري پوچ داشتم

و سقط

تشخيصشون ضعيف بودن همسرم

سال٩١دي ماه رفتم مركز ناباروري  

دارو دادن و قرار بر اين شد شهريور ٩٢بريم برا ivf

من مرتب كاچي ميخوردم و سمنو

همسرم هم هفت مغز(بادام-فندوق-پسته-گردو-بادام هندي-چلغوز-كنجد)

همراه عسل صبح به صبح ميخوردن يك قاشق غذا خوري داخل ابجوش حل ميكردم به جاي چاي صبح به صبح

خرما و گردو مرتب

من ماه تير٩٢ عقب انداختم رفتم سونو 

خانم دكتر گفتن معجزه شده ك تو بارداري و جنينت قلب داره

استراحت مطلق شدم و شياف پرژسترون تا٣ماهه اول  و امپول سلكسان استفاده كردم تا ماه ٨بارداري استفاده كردم

دخترم ٨ماهه به دنيا اومد شكر خدا

يك ماه دستگاه بود

من افسرده سدم و خيلي سخت بود واسم بعد اون همه درد بچه ام داخل دستگاه بود

دكتر گفتن تو معجزه شده باردار شدي چون همسرت اختمال باروركردنتoبوده

اسپرم هاش مورد داشتن و اصلا حامله نميشدي

اگرم بشي جنين نداره كيسه اب خالي تشكيل ميشه

و بخواي حامله بشي دوباره بايد دارو مصرف كني

من پسرم رو زمانيكه دخترم ٤ماهه بود حامله شدم به طور طبيعي

و تازمانيكه ك ١٥هفته شده بود نميدونستم باردارم

و اگر خدا بخاد هر چيز ناممكني ممكن ميشه....

الان دخترم كلاس سوم و پسرم كلاس دوم

باهم ١٣ماه اختلاف دارن...پسرم هيچ دارويي استفاده نكردم ن امپولي ن قرصي فقط تقويتي باوزن نرمال و در ماه ٩ به موقع ب دنيا اومد

اميدوارم همه كساني ك منتظر ني ني هستن خداوند به طور طبيعي بهشون بده و لذت مادر شدن رو بچشن

منم فقط با قرص پریود میشم.اره سر موقع خودش شکرخدا اومد تمام نذر ونیاز کردم😁گفتم پریود بشم باز کارم ...

برایه بارداری باید زیر دوباشه برو دکتر بزار برایه انتقالت الکی عقب نیوفته من که یک ماه قبل میرم که مطین بشم عقب نمیوفته

برایه بارداری باید زیر دوباشه برو دکتر بزار برایه انتقالت الکی عقب نیوفته من که یک ماه قبل میرم که م ...

آهان آره منم قبلش برم باز یه آزمایش بدم مطمئن شم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان کسی پیش دکتر پریچهر پورانصاری رفته؟ دکترم گفته برای غربالگری برم پیش ایشون ولی هرچی زنگ میزن ...

عزیزم من همش یادم میره شما چند هفته ای الان؟ چون اونایی که تقریبا باهم هستیم رو میشناسم