2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم شما گفتین زیر نظر دکتر خادم هستین؟؟ میشه شماره مطب و ادرسشو بدین و اینکه چ موقع ها هستن ؟

عزیزم روزهای زوج هستن آدرس هم احمدآباد عارف 5هست ساختمان باران طبقه 1

تلفن

05138401674

فامیل منشیش هم خانم تدین هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که کلا یک بار روز هفت سنو کرد تمام روز عملو مشخص کرد انشالله کلی تخمک خو و با کیفیت داشته باشی و ...

چقد عالی رفت و امدت کم بوده دکتر من حساسه یع بار روز شش رفتم یه بارم گفته روز نه بیا حالا بازم نوبت عمل بده یا نه معلوم نیست اما خدا کنه امپول ستروتاید دیگه قطع کنه خیییییلی وحشتناک درد داره دستم فلج شده دیگه فردا هم باید بزنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
والله پرسیدم هیچی نگفتن فقط گفتن توی تقسیم سلولی ضعیف بودن برای همین فریز نکردن بخدا این دکترا آدمو ...

شما ابن سینا بودی خوب دختر جنین ضعیف به نظرم فایده نداره من والله خیییلی به شوهرم تقویتی دادم دیگه نمیدونم

عزیزم شما گفتین زیر نظر دکتر خادم هستین؟؟ میشه شماره مطب و ادرسشو بدین و اینکه چ موقع ها هستن ؟

عزیزم اگه تخمک اهدایی میخواین باید شماره یکی دیگه رو بدم بهتون چون دکتر برای این کار یه نفر توی مطبش داره خودش که مورد معرفی نمیکنن

میدونی پروانه فکرمیکنم از اسپرم باشه آخه تخمک که جنین شده توی رشدش ضعیفه.همسر منم خواب کافی نداشت را ...

والله عزیزم شوهر منم مورفوژیش دو بود با تقویتی بهتر شد ولی اره این نخوابیدنو اینا ومورفوژیش صددرصد موثر بوده

شما ابن سینا بودی خوب دختر جنین ضعیف به نظرم فایده نداره من والله خیییلی به شوهرم تقویتی دادم دیگه ن ...

نه ابن سینا نبودم.اره بهتر فریز نشدن نه ناراحت این نیستم فقط دنبال علتشون بودم.انشاءالله که همگیمون سال ۱۴۰۲ خوش یمن باشه وبا همین جنینا انتقال اول مامان بشیم❤️🤲😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام شمانرفتید انتقال؟ برای تعیین جنسیت چندم قاعدگی انتقال میدن؟ هزینه اش چقدرش ه؟ ببخشیدمیخام برم ه ...

عزیزم من فعلا نه میوفته بعد عید من همیشه ۲۰ یا ۲۱ قاعدگی ولی خیلیا رو دیدم از دوازده به بالا انتقال میدن بسته به زخامتته برایه تعیین جنسیت ۴تا جنین ۱۱۲۰۰گرفتن اگه پایین ترم باشه تعدداد بازم همونو میگیرن روالشون هگینه 

عسل سه ماه اول نخور دارچین وادویه های این شکلی نخور

عه، من گه گاهی تو پالوده سیب به جای شکر یه ذره عسل میریزم میخورم. اشکال داره؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه ابن سینا نبودم.اره بهتر فریز نشدن نه ناراحت این نیستم فقط دنبال علتشون بودم.انشاءالله که همگیمون ...

انشالله همگی به مراد دلمون برسیم خیلیا با یه جنینم مامان شدن به اینا فکر نکن ولی من هم میخوام فیزیوتراپی رو برم همروزی مرتتتتب یک ساعت پیاده روی میخوام تا قبل انتقال حسابی لاغر کنم به امید خدا

انشالله همگی به مراد دلمون برسیم خیلیا با یه جنینم مامان شدن به اینا فکر نکن ولی من هم میخوام فیزیوت ...

اره همسرم میگه دفعه قبل جنینا زیاد بودن ولی چی شد.مهم کیفیتشون انشاءالله همینا برامون جوجو بشن.اره فیزیوتراپی خیلی خوبه منم انشاءالله میخوام پیاده روی شروع کنم‌ انشاءالله بعد ماه رمضان میخوام برم برای کارای انتقال.راستی تقویتی میخای چیارو بخوری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦