2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ممنونم باران جان دعا کن این چن روزم به خیر بگذره  تموم شه این بازی کثیف 😂😂😂 ایشلا شما هم ب ...

عزیزم چیزی نمونده دیگه من و بگو هنوز ۱۱ هفته دیگه مونده🤪🤪🤪انقدر نفس تنگی دارم که نمیدونم این ۱۱ هفته رو چجوری بگذرونم 

موقع زایمانت برا هممون دعا کن میگن اون زمان خیلی دعا میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من دارم جواب میدم ولی کیفیت تخمک خیلی خیلی مهمتره بالاخره اونا از چند میلیون اسپرم می تونن م ...

خواهش میکنم عزیزم.ممنون از پاسخگویت❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام  قرار بود خبر بدم بهتون من امروز روز 14 بود  دوباره بی بی زدم و منفی بود امروز دا ...

سلام عزیزم متاسفم ک منفی شد انشاللهخدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده عزیزم خب شوهرتو میبردی پیش یه اورولوژیست خوب اول 

بسلامتی عزیزدل، هر چی قبلا میخوردی رو بخور، چیزهای عجیب غریب نخور، اون ترشح احتمالا برای شستشوی واژن ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد اخه تو اتاق عمل یه لحظه ندونسته سرم رو بالا اوردم دکتر گفت نباید سرتو بلند کنی ترسیدم نکنه جنین هام بیان پایین، چیزهای گرمی نباید بخورم درسته؟ مثلا صبحونه دلم عسل میخواست ولی نخوردم

سلام عزیزم متاسفم ک منفی شد انشاللهخدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده عزیزم خب شوهرتو میبردی پیش یه ا ...

سلام گلم ممنون

شوهرم دوبار واریکوسل عمل کرده 

پیش دکتر هم رفتیم قبل از تخمک کشی گفتن فایده نداره 

راهی نداره فقط باید میکرو کرد 

نمیدونم باید چیکار کرد

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

[QUOTE=275441463]سلام طبیعیه ترشح چیزا باد دار و کافئین دار نخور چند روز اول نشاسته بزن تو اب و بخور سه روز اول تونست ...[/QUOTE

مرسی گلم ،  اره نشاسته از روز اول انتقال دارم میخورم، ولی میترسم یبوست بیاره کم میخورم

عزیزم سعی کن سه روز اول بیشتر استراحت کنی خم و راست نشو از پله بالا پایین نرو و غذاها و نوشیدنی های ...

ممنون عزیزدلم،  نه پله که اصلا نمیرم از خونه بیرون نمیرم اصلا، بنده خدا مادرشوهرم صبحانه و ناهارو شام میاره واسم

تو غذاها هم خیلی مراقبم که گرمی نخورم ممنون از راهنماییت

سلام  قرار بود خبر بدم بهتون من امروز روز 14 بود  دوباره بی بی زدم و منفی بود امروز دا ...

عزیزم واسه جنین اهدایی میری مرکز و در خواست میدی یه سری ازمایش مثل عدم اعتیاد داره بعد نامه میدن میبری دادگاه حدوداد ده تومن هم هزینه 

ولی اینو بدون جنین اهدایی هم از یک زوج سالم گرفته نشده جنین کسایی هست که مشکل ناباروری داشتن و معلوم نیست کیفیتشون از جنین خودتون بهتر باشه به نظرم اول جنین خودتو امتحان کنه و بگو بزارن بلاست بشن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خانم هایی که انوکسا دارید وباردارید همچنان دور ناف می زنید؟

دکتر دیروز به من گفت بزن دور بازو یا ران پا

به خاطر اینکه یه کم شکمم کبود شده بود ولی من خودم دورناف راحترم.

بعد اینکه شکم تون بزرگ شده سخت نیست دور ناف؟

بعد از من سختر از ماه های اول شده ولی همچنان شکم راحترم

شادی صدام کنید
خوب همونه دیگه تقصیردکتر عارفیه که تندتند ویزیت می کرده و از اول به دخترمون استرس میداده   &nbs ...

😄😄😄

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم واسه جنین اهدایی میری مرکز و در خواست میدی یه سری ازمایش مثل عدم اعتیاد داره بعد نامه میدن میب ...

یعنی دوباره برم پانکچر؟؟؟

اخه بلاست نشد امتحان کردم

دوتا دیگه دارم اونا رو میذارم بلاست بشن 

ولی اگه نشه باز باید برم تخمک کشی   

عزیزم واسه جنین اهدایی میری مرکز و در خواست میدی یه سری ازمایش مثل عدم اعتیاد داره بعد نامه میدن میب ...

یعنی جنین اهدایی بخوای بگیری نمیگن کیفیتش مثلا آ هست یانه ؟؟؟