2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
چرا ۳ بار؟مثل من جنین فریز نداشتین.😔😔؟الان بچه دارین؟

نه بچه ندارم 😔 بله جنین نداشتم و دوباره پانکچر کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به مشکلان ایمنی و آمپول و سرم هم اعتقادی ندارن ..دکتر ایمنی رویان میگفت خیلی نباید با ایمنی بازی کرد ...

و این خیلی بده که براشون مهم نیست

داپلر نرو عزیزم، به نظرم قبل از انتقالت ان شاءالله ی ماموگرافی بری کافیه

برای اینکه کیست سینه ت هم بزرگ نشه کاکائو، قهوه چای پررنگ نخور

اینا به بزرگ شدن کیست کمک می کنن.

منم که دیروز رفتم بهم گفت عوارض داروهای هورمونی هستش که این همه کیست داری

فقط بهم گفت اینا رو رعایت کن که بزرگ نشن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که جواب تلاشهامون رو بزودی زود همگی بگیریم 

امیدوارم خدا در بهترین زمان ممکن برای هممون جبران کنه این همه سختی و صبر رو  

من ایمان دارم که خدا هیچ کدوممون رو دست خالی از درگاهش بر نمی گر د و نه ولی باید زمانش برسه

نه بچه ندارم 😔 بله جنین نداشتم و دوباره پانکچر کردم 

به زودی نصیبت میشه ببین کی بهت گفتم، دلم برات خیلی روشنه میدونم خدا بهت نظر می کنه و برای این همه صبوریت جایزه ی غافلگیرکننده ایی میده

و این خیلی بده که براشون مهم نیست داپلر نرو عزیزم، به نظرم قبل از انتقالت ان شاءالله ی ماموگرافی بر ...

آره خیلی بد واقعا ..چرا داپلر نرم ؟ مامو گرافی و سونو سینه رو اول امسال انجام دادم سال دیگه مجدد تکرار میکنم .منم پر از کیست ریز و چند تا دونه درشت بود .باشه ممنون که گفتی ..یکی از دوستام میگفت مصرف ویتامین ای هم برای کسایی که کیست دارن خوبه .دکتر به یکی دیگه از دوستام قرص گل مغربی داده که من چون تو سیکلم همش ترسیدم بگیرم و مصرف کنم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روز ششم رفتم سونو شدم به دستیارش گفت سه تا راست فولی ۱۲و سه تا چپ فولی ۱۲و بقیه زیر ده من پرسیدم گفت ...

من که کلا یک بار روز هفت سنو کرد تمام روز عملو مشخص کرد انشالله کلی تخمک خو و با کیفیت داشته باشی و کلی جنین پسر بشن چراغ خونت

امیدوارم خدا در بهترین زمان ممکن برای هممون جبران کنه این همه سختی و صبر رو     من ایمان ...

الهی آمین .الهی آمین🤲🤲  ممکنه یه مدت کوتاه ممکنه ناامید شده باشم ولی در مجموع بازم امید دارم 

به زودی نصیبت میشه ببین کی بهت گفتم، دلم برات خیلی روشنه میدونم خدا بهت نظر می کنه و برای این همه صب ...

قربونت برم 🥰🥰🥰 🥹🥹🥹خدا از دهنت بشنوه🥹🥹 ...الهی آمین🤲🤲🤲 همگیمون دلمون شاد بشه .من واقعا دوست دارم همگی به آرزومون برسیم و شاد بشیم 

آره خیلی بد واقعا ..چرا داپلر نرم ؟ مامو گرافی و سونو سینه رو اول امسال انجام دادم سال دیگه مجدد تکر ...

میگم یعنی دیگه اذیت نشی برای داپلر همون مامو و سونو کافیه

آره سال دیگه خوبه که می خوای بری ولی به نظرم قبل از انتقالت برو اینجوری خیالت راحتتره

منم ویتامین ای رو شنیدم و از دیشب دارم می خورم ولی گل مغربی رو نه

خواهش می کنم عزیزم. آهسته جون دیگه پوست هممون کلفت شده مگه میشه کاری بخوان انجام بدن و واژینال نباش ...

واقعا راست میگی بیچارمون کردن از بس چنگ زدن توش😅چ کنیم هردم از این باغ بری میرسد😏😏

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
الهی آمین .الهی آمین🤲🤲  ممکنه یه مدت کوتاه ممکنه ناامید شده باشم ولی در مجموع بازم امید دارم& ...

هممون همینیم

آدمی با امیده که زنده ست و نفس میکشه

فقط نباید خسته بشیم

اینارو دارم میگم اینجا که برای خودمم تکرار بشه و صبورتر باشم

میگم یعنی دیگه اذیت نشی برای داپلر همون مامو و سونو کافیه آره سال دیگه خوبه که می خوای بری ولی به ن ...

آره منم گفتم اونور سال که برای انتقالم باشه انجام بدم .پاپ اسمیر باید سال دیگه قبل از انتقال انجام بدم بعد برم برای انتقال به امید خدا ..خوب کاری کردی میخوری .اره گل مغربی هم دکتر دوستم داده حالا شاید برای ما خوب نباشه که مصرف کنیم اگه یادم نره ویزیت دکتر برم میپرسم ولی غالبا بیشتر سوالایی که میخوام بپرسم یادم میره 🙃🙃

هممون همینیم آدمی با امیده که زنده ست و نفس میکشه فقط نباید خسته بشیم اینارو دارم میگم اینجا که ب ...

👌👌👌 دقیقا 

قربونت برم 🥰🥰🥰 🥹🥹🥹خدا از دهنت بشنوه🥹🥹 ...الهی آمین🤲🤲🤲 همگیمون دلمون شاد بشه .من واقعا دوس ...

ای جاااان، الهی آمین

از بس که تو مهربونی و قلب بزرگی داری