2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من از اول غلظت خون داشتم.دوقلو نبودش. تا ی روز قبل عمل زدم

ا پس مثل من هستی .. 

احتمالا منم تا روز قبل عمل بده بهم 

اخه من دکتر سزارینم با دکتر قبلیم یکی نیست 

باید برم دوباره این تنظیم کنه 

برا همین میپرسم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما چند بار پانکچر شدین؟عوارض چی داشتین؟

عوارض ک بستگی داره هایپر بشی یا نه اگه تعداد تخمکت زیاد باشه ممکنه هایپر بشی ک دکتر بهت میگه ک دوغ شور و تخم مرغ فراوون بخوری اگه کم باشی نشی مثل من فقط دلدرد داشتم و تکرر ادرار روز اول سخت میتونستم راه برم یا بشینم پاشم از فرداش بهتر شدم بازم برا هر کسی متفاوته 

[QUOTE=275566503]سلام سوالتو بپرس هر کس بدونه ج میده [/QUOTمرکز ناباروری دولتی که رایگان باشه توی مش ...

من تو مشهد سراغ ندارم تو اینترنت سرچ کن میاره بعدم رایگان نمیشه تخفیف داره دولتی باز بستگی ب مشکلت داره حدود 4ملیون میشه 

من دوبار پانکچر شدم..دوبار هم انتقال داشتم..انتقال دوم فقط یکی گرفت.

جنین فریز هم ندارم...الان دوباره باید پانکچر کنم..نه توانشو دارم نه روحیه اش رو ..ای خدا😭😭😭😭😭

کسی مثل من هست یکم بهم دلداری بده؟؟

بچه هایی که تو هفته های من هستید ماه ششم یا گذروندید این ماه دکترم اسپرین یک شب در میون کرد. شما م ...

شادی جون دکتر من هم بهم گفت معمولا از ۲۵ هفته قطع میکنه (دلیلش رو هم توضیح داد که من متوجه نشدم) ولی من چون خیلی حساس بودم گفت تا ۳۰ هفته ادامه بدم و قطع کنم. من هم یهو ۳۰ هفته قطع کردم. شبی یکی آسپرین ۱۰۰ میخورم که از هفته گذشته قطع کردم

من دوبار پانکچر شدم..دوبار هم انتقال داشتم..انتقال دوم فقط یکی گرفت. جنین فریز هم ندارم...الان دوبا ...

مگه همون یکی گرفت مثبت نشدی؟ یا یه جنین تشکیل شد؟  انشالله ک این دفعه رفتی خدا دلتو شاد کنه و دامنت سبز مثبت شی