2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دوستان من تا روز پنجم انتقال سینه هام بزرگتر و کمی حساس شده بودند و موقع دست زدن درد داشتند الان از ...

عزیزم تمام این علایم برای داروهاست هیچ توجه ای نکن حداقلش اینه که تا یک ماه اول هیچ علایمی نداری همش تلقینه از ماه دوم دیکه کم کم علایم بارداری شروع میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم تمام این علایم برای داروهاست هیچ توجه ای نکن حداقلش اینه که تا یک ماه اول هیچ علایمی نداری همش ...

ممنون جداب دادی. آخه تو یه تاپیک دیگه یکی دقیقا همین حالت براش پیش اومده بود منفی بود، نگران شدم. از صبح حالم بده. به همسرمم گفتم بیچاره چقدر شور و شوق داشت  خیلی ناراحت شد.

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا از دهنت بشنوه. تو یه تاپیک دیگه یکی دقیقا همین حالت براش پیش اومده بود منفی بود، نگران شدم. ...

اصلا به حالت و علایم نیست بهترین چیز اینه که بیخیال باشی هیچی بهتر از بیخیالی و نداشتن استرس باعث لانه گزینی نمیشه انشالله که مثبتی عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اصلا به حالت و علایم نیست بهترین چیز اینه که بیخیال باشی هیچی بهتر از بیخیالی و نداشتن استرس باعث لا ...

آره درسته تا دیروز بی خیال بودم امروز با این حالت نگران شدم. توکل به خدا. ممنون از اینکه امیدواری دادی🌹

دکتر روانشناس نیستم   . بژی کورد💪✌
دوستان من تا روز پنجم انتقال سینه هام بزرگتر و کمی حساس شده بودند و موقع دست زدن درد داشتند الان از ...

من امروز روز ۱۳ انتقالمازحدود روز ۹ و ده اینجوری شدم. بعلاوه اینکه روز ۱۲ لک بینی پیدا کردم

‌همان روز رفتم ازمایش مثبت بود اما عددش ۱۰۵ هست که فکر کنم یک مقدار کمه. جنینمم بلاست بود.حالا باید تستو تکرار کنم

جنینتون فریز بود؟ چه داروهایی دارین؟ من پروزسترون روزی یک امپول داشتم که شد روزی دوتا و باز کمی درد سینم بیشتر شد

@فطررس   سلام عزیزم ختم سوره ی یس به نیت بارداری شماست انشالله حاجت روا بشی

ممنونم عزیزم

شاید با قرآن و دعای شما حال روحیم بهتر بشه

چون این روزها حس و حال خوبی ندارم

به زور یه کاری رو انجام میدم. 

انگار خدا و همه ائمه فراموشم کردن. 

محبت کردین

ان شاالله شما و همه بچه های این تاپیک حاجت روا 🙏🏻

منم شدیدا کم خواب شدم البته من سه ماهه اولم همینجور بودم بعد تو سه ماهه دوم بهتر شدم الان ی دو هفته ...

بهارک جان من دیگه ترشح قهوه ای و لکه بینی ندارم  ، فقط یکدفعه زیر دلم سمت راست تیر میکشه به دکتر پیام دادم گفت اشکال نداره ،ولی خیلی نگرانم شما نظرت چیه؟ طبیعیه این تیر کشیدن ها؟؟ 

میبینم تو هم مثل من خواب نداری🤣🤣🤣

بهارک جون خوبی؟ مرخصیت شروع شد؟ من امروز دکتر بودم، هفته ۳۰ هستم که امروز CTG هم انجام داد و سونو سوم رو هم انجام داد. خدا رو شکر گفت همه چی خوبه.

بهش گفتم که فکر میکنم نمیتونم طبیعی زایمان کنم. خودش سریع برگشت گفت که نظرش همینه که نمیتونم طبیعی زایمان کنم و نامه داد برای بیمارستان. بعد خودش گفت اگه همه چی ان شااله  خوب پیش بره یه هفته زودتر یعنی  ۳۹ هفته سزارین میکنند که میشه ۱۷ آپریل. ولی در نهایت گفت وقت سزارین رو بهتره از الان مشخص نکنه چون شرایط معلوم نیست، از هفته ۳۵- ۳۶ بهتره خود بیمارستان تصمیم بگیرند.

میبینم تو هم مثل من خواب نداری🤣🤣🤣

من هم شبها خوابم نمیبره از بس که درد دارم. یهو یه درد شدید میگیره زیر دلم به اندازه ده دقیقه شکم و زیر دلم سفت میشه،  گاهی نمیتونم نفس بکشم و بعد مجدد ول میکنه. حداقل ۴ تا ۵ بار فقط شب این اتفاق می افته. توی طول روز هم کلا درد پریودی دارم و باز هم هر چند ساعت یه بار شکم و نینی خانم کامل سفت میشند و زیر دلم درد مثل پریودی میاد ولی توی طول روز این درد قابل تحمل تره. امروز دکترم چک کرد گفت طبیعیه. بعدش گفت بعضی از خانم ها این دردهای پیش زایمان رو تجربه میکنند که در واقع بدن داره خودش رو اماده میکنه واسه دردهای واقعی زایمان. یعنی من توی این بارداری همه چی رو تجربه کردم🙈

بهارک جان من دیگه ترشح قهوه ای و لکه بینی ندارم  ، فقط یکدفعه زیر دلم سمت راست تیر میکشه به دکت ...

آسمان آبی این تیر کشیدن ها و دردها تا آخر بارداری هست. من از همون اول داشتم، حتی یه بار فکر کردم آپاندیس ترکیده اونقدر که دردش بد بود.