2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
گفتن سریع برو جراح پستان جنین فریز دارم۶تا میگما مراحل درمانش سخته؟طولانیه؟ هزینه هاش زیاده؟ بعد ...

مراحلش طولانی نیست زود در عرض یک روز هم جراحی میشی هم مرخص میشی ،یکی دو ‌بسته هم قرص ویتامین ای میده بعدش ام خوبه خوب میشی ،اینقدر که استرس میکشی چیزی نیست نگران نباش ،انشالله یکی دو‌هفته دیگه‌ میای میگی همه چی اوکیه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ازمایش دادم منفی شدم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

خیلی متاسف شدم عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  درحال ترکیدنم واقعا 😂😂  برا ۱۵ اسفند بهم تاریخ دادن اگه خدا بخواد  ش ...

سلام عزیزم خوبی انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

شما تا چند هفته امپول انوکسا و شیاف پروژسترون داشتین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من اصلا استرس ندارم همش تقصیر دکترمه؛ دیگه به حرفش گوش نمیدم خخخخ

چرا سونو واژینال انجام میده 

من بعد انتقال فقط یکبار سونو واژینال انجام دادم ک گف ساک تشکیل شده بعدش برای صدای قلب فرستاد سونوگرافی از رو شکم 

سلام دوستان 

واسه قلب  فندقمون نذری درست کردیم پای دیگ یاد همتون کردم انشاالله به زودی زود به حق محمد و علی شما هم این لحظه رو ببینید و یه نذری درست کنید 

التماس دعااا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گفتن سریع برو جراح پستان جنین فریز دارم۶تا میگما مراحل درمانش سخته؟طولانیه؟ هزینه هاش زیاده؟ بعد ...

من سال کنسرتخمدان 85گرفتم توبیست سالگی، اره خداروشکرخوب شدم ولی مدام چکاپ میدم ازمایش خونوسیتی شکم ولگن واینابایدانجام بدم،4مرحله شیمی درمانی شدم دفعه اول راحتتربودسه دفعه بعدش سختترگذشت برام تهوع میگرفتم بوی غذااذیتم میکرد،بالاخره مشکلات خاص خودشوداشت ابرو وموهام ریخت،بایدقوی بودومبارزه کردبرامن میگفتن دیسجرمینومه میگفتن جزسرطانهای موذیه که خودشونسون نمیده تابه مراحل بدنرسیده،گریدب بودم ک متوجه شدم،سرطان سینه خیلی شایعه واینکه الان علم خیلی پیشرفت کرده،بیمارستان امام خمینی بستری میشدم دولتیه،ولی خودداروهایکم گرون بودن،فقط وقت تلف نکن زودتربرودنبال یه جراح خوب،خداروشکرکه زودمتوجه شدی پیگیری نمیکردی خدای نکرده متازتازممکنه بده به قسمتهای دیگه بدنم سرایط کنه بعدسختترمیشه شرایط ادم ،ایشالاکه راحت بگذره برات باسلامتی کامل مامان بشی عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من سال کنسرتخمدان 85گرفتم توبیست سالگی، اره خداروشکرخوب شدم ولی مدام چکاپ میدم ازمایش خونوسیتی شکم و ...

خدا خیرت بده عزیزم

ان شاالله همیشه سلامت باشی

ممنون که برام وقت گذاشتی

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

دوستان به راهنماییتون نیاز دارم لطفا 

امپول پیورگان دیشب تزریق کردم یه کارتریج داره که داخل قلم تو درمانگاه جا زد و برام ۱۵۰واحد تزریق کرد حالا امشب خودم میتونم فقط سر سرنگ وصل کنم و خودم بزنم؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

سلام دوستان. الان از بیمارستان بر می گردیم به دعای خیر شما تست امنیوشور منفی بود. از همتون ممنونم که برام دعا کردین و به فکرم بودین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
میگم عزیزم کاش شوهرت شغلش جدا بود اون‌ موقع اختلاف پیش نمیومد و توام اینقدر تحت فشار نبودی 

واقعا کاش

دارم اذیت میشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان. الان از بیمارستان بر می گردیم به دعای خیر شما تست امنیوشور منفی بود. از همتون ممنونم که ...

خدا صدهزار بار شکر.عزیزم برات پیام گذاشتم نمی دونم دیدی یا نه باز جهت اطمینان بگو مایعات زیاد بخوره.این هفته های آخرم به سلامت طی بشه.

شادی صدام کنید
خدا صدهزار بار شکر.عزیزم برات پیام گذاشتم نمی دونم دیدی یا نه باز جهت اطمینان بگو مایعات زیاد بخوره. ...

ممنون عزیزدلم.😘😘 براش ماءالشعیر گرفتم بهش گفتم مایعات زیاد بخوره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌