2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

الان برات سرچ کردم حتما خودتم سرچ کردی به ساروگیتت بگو تا می تونه اب،اب میوه،سوپ وغذای آبکی بخوره.

شادی صدام کنید
عزیزم من اصلا استرس ندارم همش تقصیر دکترمه؛ دیگه به حرفش گوش نمیدم خخخخ

از هفته ۸ دیگه شکمی سونو میکنند. بذار برای صدای قلب همون هفته ۸ برو

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه عزیزم فکر نکم با اون یکذره بارهنگ این اتفاق بیافته. استراحت کن و به دکترت خبر بده.‌پروژسترون را س ...

نه روزی یکی ولی دیشب خودم یه شیاف زدم دکترم اصلا پیدا نمیتونی کنی سر این جور مسایل الانم تعطیلی هست که هیچ میگه اورژانسی هم بود بیاین بیمارستان 

به سلامتی. مبارکه بارداریتون ان شاالله به سلامتی این دوران رو طی کنین .طبیعی باردار شدین ؟

ممنون بعد ۲ بار ای یو ای ۳ بار ای وی اف یه سقط،یه حاملگی شیمیای، یه جراحی بله خدا خواست طبیعی شدم 

ممنون بعد ۲ بار ای یو ای ۳ بار ای وی اف یه سقط،یه حاملگی شیمیای، یه جراحی بله خدا خواست طبیعی شدم&nb ...

الهیییی عزیزممم خیلی خیلی مبارک باشه چقدر حس قشنگی بعد از اینهمه سختی ..ان شاالله به سلامت طی کنی این دوران رو .و معجزه قشنگتون رو به سلامتی بغل بگیرین 😍😍😍 خیلی حس خوبیه 😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

نگران نباشید ان شاالله همه چیز ختم به خیر میشه ..خداروشکر بچه ها رشد خوبی داشتن و از لحاظ زمانی هم اگه بدنیا بیا اوکی هستن و مشکلی پیش نمیاد .حالا ان شاالله که بتونه زمان بیشتری بچه ها رو نگه داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس احتمالا منم بعد عیدباشم پس انتقالمون تقریبا باهمه

بسلامتی عزیز دلم 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الحمدلله که بهتری🤩 ورزش خیلی خوبه سعی کن باشگاه بری اگر موقعیتش رو نداری تو خونه با فیلم های یوت ...

ما یه محیط کاری داریم که همه اینجا مشغولیم

بابام ، داداشم ،خودم شوهرم ، مامانم ، عموم ، پسر عموم ، داییم عمم و....

تو محیط کار هم که اختلاف پیش میاد دیگه

همینا روی روحیم خیلی تاثیر میزاره

بعد از این ورم مثلا میبینم شوهرم کم کاری می‌کنه و با زبون تلخش ناراحتی ایجاد می‌کنه

بعد تو خونه ام گاهی اذیت می‌کنه اینا میشه ناراحتی دلم

غیر اینا مثلا بابامم به مشکل داره مامانم یه مشکل دیگه

دوباره ضعیف تر میشم

یه مدت داشتم به طلاق فکر میکردم 

چون فشار هم گاهی زیاد میشه از طرف شوهرم

نمیدونم مطلب رو ادا کردم یا نه 

همه چی دست به دست هم داده تا بهم بریزم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ما یه محیط کاری داریم که همه اینجا مشغولیم بابام ، داداشم ،خودم شوهرم ، مامانم ، عموم ، پسر عموم ، ...

میگم عزیزم کاش شوهرت شغلش جدا بود اون‌ موقع اختلاف پیش نمیومد و توام اینقدر تحت فشار نبودی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچها  من با نامزدم یکشنبه رابطه سطحی  داشتیم دخول نبوده منی هم نریخته جایی از من ولی ...

هیچ اتفاقی نمیافته نگران نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش