2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

سلام دوستای گلم 

انتقال من افتاد روز ۳شنبه 🥰😍😍😍 میشه با دل پاکتون برای منم دعا کنید

الهی که همگی نتیجه زحمات و درداتون رو ببینید بزودی زود 😍🤲

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
غزال جون، لکه قهوه ایی یعنی خون مونده و قدیمی و جای نگرانی نداره. فردا میتونی یه سونو بدی تا خیالت ر ...

ممنون عزیزم انشالله که دیگه نیاد غلط کنم چیزی بخورم مامانم داد گفت عطاری گفته مشکلی نداره منم بعد از این که دو بار خوردم  زدم تو نت دیدم خطرناکه .فردا که دیگه به دکتر و سونو دسترسی ندارم اگر قطع شه که دیگه یعنی چیزی نیست؟ سونو بازم میخواد یعنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  عزیزم خون قهوه ای خون مونده ست واسه قبله  نگران نباش و  استراحت کن  کار ...

وای عزیزم ممنون یه خورده راحت شدم خدا ازت دهنت بشنوه از سر شب حرص میخوردم گریه میکردم ما ها انقدر سختی کشیدیم کل بارداری مون استرس  هر روز به خدا میرسیم 

بعد دوستان من یه یه چیز دیگه که رو مخم هست اصلا حالت تهوع و ویار ندارم انگار نه انگار حامله م همش با خودم میگم الان هست یعنی اینکه حالت تهوع ندارم عادی کسی اینجوری هست؟

عزیزم انشالله به زودی صدای قلبشو میشنوی نگران نباش فقط به سلامتی این دوران بگذره خلاص شیم. عزیزم سون ...

قربونت برم مرسی همچنین شما؛ قبلی هیچی نگفتن چند هفته ام الان امروز تازه گفتن

الان که صدای قلب رو نمیذارند! فقط میبینند قلب تشکیل شده و ضربان داره. ولی خدایی ۶ هفته هم زوده. اینق ...

عزیزم من اصلا استرس ندارم همش تقصیر دکترمه؛ دیگه به حرفش گوش نمیدم خخخخ

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

خواهری الهیکه تنت همیشه سالم باشه،ایشالابرات راحت بگذره منم کنسرتخمدان داشتم برداشتن تخمدانموشیمی درمانی شدم ازتخمک اهدایی استفاده میکنم،شماجنبن داری دیگه فریزدرسته؟که ایشالابعددرمانت انتقال بدی؟اره دیگه جلوگیری بایدداشتا باشی فعلانبایدباردارشی،هورمونات نبایدبه هم بریره،بهت نگفت که دکترانکولوژبایدبری؟زودتردرمانتوشروع کن خیرپیش روت باشه انشاالله

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم...هنوز نترکیدی؟تاریخ سزارین بهت دادن بسلامتی؟

سلام عزیزم 

درحال ترکیدنم واقعا 😂😂 

برا ۱۵ اسفند بهم تاریخ دادن اگه خدا بخواد 

شما فک کنم زایمان کردی به سلامتی ؟؟؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم اره سخته ولی بعدش لذت داره امیدوارم فقط افسردگی بهد زایمان نگیرم با این همه درگیری  راس ...

خیلی حس خوبیه عزبزم 

ایشالا ب دل خوش باشه هم خونه جدید و هم نی نی جدید 

ایرادی نداره اصلا نیاز نیس همه چی دو روزه جم ‌و جور باشه به خودت فشار نیاریا 

کم کم سر فرصت ایشالا جم و جور میکنی مهم اینه خیالت از جانب خونه راحت شد بقیش جور میشه دیگه 

سلام بچها 

من با نامزدم یکشنبه رابطه سطحی  داشتیم دخول نبوده منی هم نریخته جایی از من ولی خودم شک کردم  بعد۳۰ دقیقه ال دی ب صورت اورژانسی ۴ تا بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگ خوردم همون موقع بعد رابطه هم دستشویی رفتم و خودمو پاک کردم ۲۰ دقیقه بعدشم حمام رفتم خودمو شستم با صابون  ۶ اسفند باید پریود شم  الان با این اوضاع امکان بارداری ک نیس؟؟ دخترم

سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

اصلا نگران نباش عزیزم هفتشون خوبه 

ایشالا منفیه خیالت راحت میشه 

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

عزیزدلم خدا بزرگه برات صلوات میفرستم ایشلا هرچی زودتر خوب میشی 🙏🙏🙏🙏🙏