2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم نگران نباش. خواهر دوسنم مورد مشابه داشت که با شیمی درمانی اول توده را خیلی کوچیک کردن و بعد در ...

ممنون ازت

۶تا جنین فریز دارم

بازم باید برم تخمک کشی؟؟؟؟؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ممنون عزیز دلم شما خودتون تزریق کردین یا رفتین تزریقات ؟.من میترسم این دوتا چه جوری قاطی میشن .ازش ن ...

نه خودم تزریق کردم از بازوم. 

ینی چی چجوری قاطی میشن؟ آماده نیس ینی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

ااای جااانم. الهی که همه چیز خییییلی زودتر از اونی که فکرشو بکنی حل بشه همه چیز عاااالی بشه. هیچی بعید نیس . به حق باب الحوائج امام کاظم ع ک شب شهادتشونه الهی ک حاااجت روا بشی و همه غصه ها از دلت پر بکشه. و نتیجه زحمات و تلاشاتو ببینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

برات صلوات فرستادم‌ گلم انشالله به زودی با خبرای خوب میای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خانم ها من ۸دهفته هستم دیروز برای یبوست یه قاشق مربا خوری جوشونده بارهنگ خوردم  بعد زدم تو نت گفته بود بد هست امشب یه مقدار ازم حالت لکه ی قهوه ای اومد دارم سکته میکنم خدانکرده چیزی نشه البته دو هفته پیش هم یه مقدار خونریزی کردم دو ۳ بار امپول میزنم کسی میدونه؟

سلام خانم ها من ۸دهفته هستم دیروز برای یبوست یه قاشق مربا خوری جوشونده بارهنگ خوردم  بعد زدم تو ...

عزیزم خب شیاف گلیسیرین میذاشتی یا شربت لاکسی ژل میخوردی آخه داروی گیاهی ریسکش بالاست خب

سلام دوستان؛من رفتم سونو6هفته کامل بودم؛اعصابم از دست دکترم خورده چون گفت واسه صدای قلب زوده و ده رو ...

عزیزم والله زوده نمیدونم چرا دوستان باردار تو تاپیک انققققدر عجولن ده روز دیگه حتما ضربانشو میبینی نگران نباش

عزیزم درمان میشی ان شاالله یکی از خانمهایی که میان مطب مثل شما بودن سرطان پستان داشتن الان درمان شدن اما متاسفانه بچه دار نشدن بخاطر بیماریشون؛ الان از رحم جایگزین استفاده کردن شکر خدا ساروگیتشون باردار شده

چون داروهای ای وی اف هورمونیه شما دیگه نباید استفاده کنید براتون خطرناکه

سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت متاسفانه گفتن مشکوکه حالا قراره فردا باز تست رو تکرار کنه اگه خدای نکرده مثبت شد باید بستری بشه برامون دعا کنین تستش منفی بشه. یعنی از دیشب خیلییی حالم بده 🥺🥺 استرس داره نابودم می کنه امشب شب شهادت امام موسی کاظم هست تو این شب خیلی برام دعا کنین که مشکلی نباشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم والله زوده نمیدونم چرا دوستان باردار تو تاپیک انققققدر عجولن ده روز دیگه حتما ضربانشو میبینی ن ...

عزیزم بخدا من نمیخواستم برم این دکترم گفت باید برم

الان میگم گفته ده روز دیگه نرم بجاش15 روز دیگه برم چطوره؟

سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

عزیزم عیبی نداره خب زایمان کنن الان که بچه ها بزرگن دیگه تو رو خدا نگران نباش