2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان کسی امپول واریوپپتیل تزریق کرده ؟دکتر به من گفته نصفش تزریف بشه .چه جوری نصف کنم چشمی؟چو ...

من قبل پانکچر تزریق کرده بودم ولی نصف نه. اره احتمالا چشمی باید ببینی نصفش چقد میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله متاسفانه باید سونو بشم امیدوارم تشخیص درست بدن حداقل بدونم مشکل از کجاست خودت چطوری عزیزم؟ ال ...

ان شاالله که چیز مهمی نیست🤲🤲 نگران نباش عزیزم .منم بهتر شدم ولی هنوز سرفه هام مونده کلا سرفه هام طولانی مدت میمونه .مرسی از توصیه هات عزیزم  .اتفاقا مامانم بهم عناب داده که دم کنم ولی هی یادم میرفت الان گفتین یادم افتاد برم دمش کنم ..من رواز وضعیتت بی خبر نزار ⚘️⚘️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بدن ما ساز مخالف برداشته انگار  من ماهی که رفتم پیش دکتر اسرافیلی تو سونو فولیکول آنترالم ...

آره واقعا 😵‍💫 فولیکول آنترال هر ماه با ماه بعدیش فرق میکنه همیشه یک جور نیست متاسفانه ..ان شاالله هر ۵ تاش برات جنین با کیفیت بشن و با اولین انتقال مادر یه گل دختر یا گل پسر بشی ..منم کم بود تعداد فولیکولهای آنترالم ۲ تا راست ۳ یا ۴ تا چپ  ..با گونال بودی شما نه الونوا درسته ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله که چیز مهمی نیست🤲🤲 نگران نباش عزیزم .منم بهتر شدم ولی هنوز سرفه هام مونده کلا سرفه هام ط ...

ان شاءالله دوست خوبم  

الهی شکر که بهتری

ببین برای سرفه ناشتا و آخر شب چندتا به دونه + بادوم درختی + بارهنگ و آسیاب کن و هر بار یک قاشق چایخوری بریز تو لیوان و بیست دقیقه روی کتری یا سماور بزار تا دم بکشه بعد بخور،

منم سرفه های خیلی بدی داشتم برای من معجزه کرد

خدا به مامانت سلامتی بده ان شاءالله.آمین

حتما عزیزم.

ممنون برای مهربونیات

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اصلا بدن ما ساز مخالف برداشته انگار  من ماهی که رفتم پیش دکتر اسرافیلی تو سونو فولیکول آنترالم ...

حق داری که نگران باشی، همه ماها تو این مرحله دلشوره و نگرانی رو تجربه کردیم و می دونیم الان چه حسی داری.

ان شاءالله بهترین و با کیفیت ترین جنینها برات تشکیل بشه عزیزم تا خستگی این مدت از تنت در بره   

حق داری که نگران باشی، همه ماها تو این مرحله دلشوره و نگرانی رو تجربه کردیم و می دونیم الان چه حسی د ...

مرسی عزیزم ان شاالله اتفاقا این سری خیلب بیخیالم 

پوسف کلفت شدم دیگه تو این راه 🤣

هر چی خدا بخواد ان شاالله همگی نتیجه بگیریم شما باردارید؟

ببخشید نمی دونم تو چ مرحله ای هستید

مرسی عزیزم ان شاالله اتفاقا این سری خیلب بیخیالم  پوسف کلفت شدم دیگه تو این راه 🤣 هر چی خدا ...

خیلی خوبه که بی خیالین  

قطعا که هرچی خواد بخواد همون میشه هانی جون

ان شاءالله

منم دی ماه پانکچر شدم

اگه خدا بخواد بعد از عید انتقال میدم

ب سلامتی عزیزم پس انتقالو بارداریمون باهمه😍

الهی به حق این ماه عزیز و ماه های پربرکتِ پیش رو، خواسته خدا با حاجت دلمون یکی باشه و همینطور بشه که میگی    

سلام سحر جان دیدم مثبت شدی خیلی خوشحال شدم خداروشکر عزیزدلم مبارک باشه نی نی کوچولوت🥰 برا منم دعا ک ...

سلام عزیزم.اگه میتونی ی ویزیت برو فاطمیه.هم هزینه هایش کمتره.هم شنیدم دارن برای مردایی که مشکل اسپرم دارن پی آر پی انجام میدن.شاید برا همسرت جواب بده انشالله بزودی جواب بگیری

کسی جدول زیر و میدونه دی اف ا شده ۳۰ که بهتر شده ولی گزینه پایینیش قبلا ۱۴ بود الان شده ۳۵. اون یعنی چه فاکتوریه و چه تاثیری داره و میشه ای وی اف کرد باهاش 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
چند تا سوال داشتم ببخشید سحر جان اول اینکه چند روز قبل از انتقال نزدیکی داشتید ؟ بعد میشه آدرس جای ...

والا من اصلا از شروع سیکل نزدیکی نداشتم بخاطر ترس از عفونت 

من تهران نیستم شهرستانم 

مولتی ویتامین هم کیوتن و امگا و روفولیک و کپسول ژل رویال ومنیزیوم و هفته یکی هم امپول B12 چهارتا دکتر داد