2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ممنونم اره سخته ولی بعدش لذت داره امیدوارم فقط افسردگی بهد زایمان نگیرم با این همه درگیری  راس ...

سلام بهارک جون.بسلامتی دیگه آخراشیا....فقط توروخدا کار سنگین نکن مواظب جوجه باش.کار خونه همیشه هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کارخاصی نکرد من کلا سه تا جنین بلاست داشتم دیگه همه رو با هم انتقال داد دیگه جنین ندارم امید اخرم ...

واااااایییی سحر جون چقدر خوشحال شدم،🥰🥰🥰🥰ایشالله قسمت همه بشه

سلام بهارک جون.بسلامتی دیگه آخراشیا....فقط توروخدا کار سنگین نکن مواظب جوجه باش.کار خونه همیشه هست.. ...

مرسی فدات شم نه اصلا کار سنگین نمیکنم یکی یکی اسباب ها رو میزارم ماشین میشوره فقط من دورش روزنامه میپیچم میزارم تو کارتون باز اقای همسر میاد بسته بندی میکنه و جا به جا میکنه گفتم همه رو به غیر از دم دستی ها ببندم بزارم گوشه ی اتاق که اماده باشه اخه ماه اخر سنگین میشم دیگه در همین حد هم نمیتونم میدونم

ممنون عزیزم همیشه پاسخگوی سوالام بودی کنسل شد انتقالم  دکتر فهمید سرماخورده ام دیگه گفت پس فری ...

خواهش میکنم عزیزم .کاری نمیکنم که ..ان شاالله موقع مناسب انتقال میدین ..من سر این پانکچرم یه سرمای شدیدی خوردم تابحال اینجوری مریض نشده بودم 😵‍💫با هر بار سرفه درد تخمدانهام بیشتر میشد .. به سلامتی چند تا تخمک و جنین شد براتون ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دیروز ویزیت آنلاین شدم رادیس جون، بهم گفت روکین بخورم از دیروز بعداز ظهر شروع کردم ولی صبح که برای ...

الهییی چقدر بد و اذیت کننده ان شاالله که چیز خاصی نیست .احتمالا باید سونو بشین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی فدات شم نه اصلا کار سنگین نمیکنم یکی یکی اسباب ها رو میزارم ماشین میشوره فقط من دورش روزنامه می ...

آفرین...انشالله که بسلامتی زایمان می‌کنی ومیری  خونه جدید

سلام دوستان کسی امپول واریوپپتیل تزریق کرده ؟دکتر به من گفته نصفش تزریف بشه .چه جوری نصف کنم چشمی؟چو ...

من مشابه اش رو داشتم میکرورلین .از سرنگی استفاده کنین که درجه بندی داسته باشه نصف اون رو بزنین 

مرسی فدات شم نه اصلا کار سنگین نمیکنم یکی یکی اسباب ها رو میزارم ماشین میشوره فقط من دورش روزنامه می ...

خونه جدید مبارکتون باشه ان شاالله به سلامتی و دل خوش روزگار بگذرونید 

الهییی چقدر بد و اذیت کننده ان شاالله که چیز خاصی نیست .احتمالا باید سونو بشین .

بله متاسفانه باید سونو بشم

امیدوارم تشخیص درست بدن حداقل بدونم مشکل از کجاست

خودت چطوری عزیزم؟

الان بهتر شدی از سرماخوردگیت؟

تا می تونی استراحت کن و مایعات گرم بخور، عناب و دم کن بخور

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

لطفا راهنماییم میکنید آز جدید ابن سینا اسپرم پروسسینگ  دی اف آ از ۳۵ به ۳۰ رسیده که بهتر شده ولی sperm chromatin immaturity assay  از ۱۴ به ۳۵ رسیده  که زده نرمالش زیر ۳۰ خوبه. یعنی این آیتم بدتر شده از ازمایش قبلی. کسی میدونه این ایتم یعنی چی و چقد تاثیر گذاره ؟ 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
اره خواهر دفعه هفتم بود پوستم کنده شده تا این مثبت شده من مشکل از همسرمه جنینم ضعیف تشکیل میشد

سلام سحر جان دیدم مثبت شدی خیلی خوشحال شدم خداروشکر عزیزدلم مبارک باشه نی نی کوچولوت🥰 برا منم دعا کن لطفا😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خواهش میکنم عزیزم .کاری نمیکنم که ..ان شاالله موقع مناسب انتقال میدین ..من سر این پانکچرم یه سرمای ش ...

اصلا بدن ما ساز مخالف برداشته انگار 

من ماهی که رفتم پیش دکتر اسرافیلی تو سونو فولیکول آنترالم ۱۵ تایی بود ولی این سری که رفتم تو سیکل اولین سونو یادته که گفتم ۵ تا فولیکول دارم تا روز اخر ۷ تا شده بود ولی خب دو تاش سایزشون ۱۴ و ۱۵ بود که امیدی نداشتم بهش در نهایت هم  ۵ تا تخمک شد روز پانکچر حالا چند تا جنین بشه خدا میدونه