2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از گیسو گلابتوت خبری دارید میشه برام تگش کنید اسمشو دقیق نمی دونم  من امروز پانکچر شدم ...

سلام منکه کارخاصی نکردم ۳روزپیش هم بیبی زدم‌منفی شد.

قبلش دکترت سونومیکنه اگه خوبه رحمت انتقال میده این چندروز سفیده تخم مرغ زیادبخور با بادام شور وسینه مرغ تا اگه شکمت اب اورده تموم شه 

یا رب العالمین
اره خواهر دفعه هفتم بود پوستم کنده شده تا این مثبت شده من مشکل از همسرمه جنینم ضعیف تشکیل میشد

خداروهزاران بارشکر،الهی همه چیزعالی پیش بره برات،منم هفت بارانتقال ناموفق دارم باتخمک اهدایی،اسپرم همسرمم یکم مشکلداشت موفوصفرویک 

دی اف26بودالان18شد

تعدادم 14ملیون 

جنینموسری اخرگذاشتن بلاست شه نشدیکیش حذف شدیکیش کامپکت بی 

شمااینسری جنینتون گریدش چی بود؟کارخاصی داروی خاصی خورده بودهمسرتون؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خداروشکر عزیزم  راستی خونه پیدا کردین ؟

اره خداروشکر خریدیم ولی دقیقا خونه رو ۸روز قبل تاریخ سزارینم تحویل میده بعد حدود ی ماه میخوایم توش ی کم بازسازی کنیم یعنی جابه جاییم میوفته با ی نوزاد دو سه هفته ای🥴🥴🥴

اره خداروشکر خریدیم ولی دقیقا خونه رو ۸روز قبل تاریخ سزارینم تحویل میده بعد حدود ی ماه میخوایم توش ی ...

اخی الهی 

پس خودتو آماده کن که کلی کار داری .. 

ولی خیلی خوب میشه نی نی تون میره خونه جدید 

ایشالا ب سلامتی و دل خوش باشه ❤️

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اخی الهی  پس خودتو آماده کن که کلی کار داری ..  ولی خیلی خوب میشه نی نی تون میره خونه جد ...

ممنونم اره سخته ولی بعدش لذت داره امیدوارم فقط افسردگی بهد زایمان نگیرم با این همه درگیری 

راستش دلم میخواست ی ماه زودتر بهمون تحویل میداد که قبل زایمانم جا به جاشم بعدش خیالم راحت باشه ولی خوب قسمت نبود دیگه بازم خداروشکر خونه پیدا کردیم 

البته مامانم دو هفته قبل زایمانم میرسه اینجا ولی خوب ادم خودش باید خونه زندگیش رو رو به راه کنه 

حالا از الان شروع کردم بیشتر اسبابام رو بسته بندی میکنم گفتم ماه اخر سنگین میشم نمیتونم فقط ی سری چیزای دم دستی رو بیرون گذاشتم تقریبا همه چی رو دارم میشورم و جمع میکنم گفتم تمیز باشه اونجا فقط باز کنم و بچینم

خداروهزاران بارشکر،الهی همه چیزعالی پیش بره برات،منم هفت بارانتقال ناموفق دارم باتخمک اهدایی،اسپرم ه ...

نه کارخاصی نکرد من کلا سه تا جنین بلاست داشتم دیگه همه رو با هم انتقال داد دیگه جنین ندارم امید اخرم بود که خدا امید و نا امید نکرد😍

سلام منکه کارخاصی نکردم ۳روزپیش هم بیبی زدم‌منفی شد. قبلش دکترت سونومیکنه اگه خوبه رحمت انتقال میده ...

سلام گیسو جون روز چندی عزیزم ان شاالله که زود بی بی زدی 

مرسی که توضیح دادی عزیزم قرار بود دکتر انتقال بده که دیگه دید سرما خورده ام کنسل کرد 

نه کارخاصی نکرد من کلا سه تا جنین بلاست داشتم دیگه همه رو با هم انتقال داد دیگه جنین ندارم امید اخرم ...

چند تا سوال داشتم ببخشید سحر جان

اول اینکه چند روز قبل از انتقال نزدیکی داشتید ؟

بعد میشه آدرس جایی که فیزیوتراپی میرفتی بگی 

من ان شااله بعد عید انتقال دارم از الان فیزیوتراپی رو شروع کنم ؟؟

مکملم هم بگو چیا خوردی تا موقع انتقالت 

مرسی عزیزم😚