2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
دفعه هفتم بودانتقال میدادی خواهر؟؟؟خداروهزاران بارشکرمثبت شدی،واقعاخیلی سخته تکرارهای بی نتیجه،مشکلت ...

اره خواهر دفعه هفتم بود پوستم کنده شده تا این مثبت شده من مشکل از همسرمه جنینم ضعیف تشکیل میشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نگار جان قربونت برم شما خوبی؟ تو چ مرحله ای هستی ؟انتقال دادی به سلامتی؟؟؟

سلام قربونت عزیزم 

ن دو تا جنین دارم دو دلم برم انتقال یا نه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام قربونت عزیزم  ن دو تا جنین دارم دو دلم برم انتقال یا نه

عزیزم..ب نظرم فرصت رو از دست نده..سن یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت در ای وی اف هست..

موفق باشی دوستم 💚🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم..ب نظرم فرصت رو از دست نده..سن یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت در ای وی اف هست.. موفق باشی دوستم ...

ایشالله عزیزم 

راستش یذره به مشکل روحی خوردم کلا از ادامه دادنش میترسم ولی توکل بخدا ایشالله بعد عید

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ایشالله عزیزم  راستش یذره به مشکل روحی خوردم کلا از ادامه دادنش میترسم ولی توکل بخدا ایشالله ب ...

ععزیز دلمممم انشالله حال دلت هميشه خوب و عالی باشه و خدا ب بهترین شکل ممکن دلت رو شاااد کنه 💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام دوستان، من هفته گذشته شیاف پروژسترونم تموم شده بود، بعد همسرم از داروخانه برام ازاد تهیه کرد، بجای ۴۰۰ ، ۲۰۰ بهش اشتباه داده بودن، من هم اصلا روشو نگاه نکرده بودم، 

الان دیدم هنگ کردم، به دکترم هم پیام دادم ولی تا جواب بده شاید یه کم طول بکشه، ۱۸ هفته هستم 

اینطور چیزی براتون اتفاق افتاده؟ 

عزیزم بهتر با دکتر ویزیت بشین اگه نمیتونی مرخصی بگیری ویزیت ان لاین شو 

دیروز ویزیت آنلاین شدم رادیس جون، بهم گفت روکین بخورم

از دیروز بعداز ظهر شروع کردم ولی صبح که برای نماز بیدار شدم این حجم زیاد از خون رو باورم نمیشد  

ان شاءالله فردا میرم رویان ببینم خود دکتر چی میگه.

ممنون که گفتی عزیزدلم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلامت باشی بله گفت خوبه ولی تعدادو نگفت  خودت چه کارا کردی شروع نکردی

من ال دی و داروهام‌ استفاده کردم امروز روز دوممه نوبت دکتر دارم ببینم اجازه میده وارددسیکل شم یا نظرش چیه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای