2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس سمه براتون بزن خودتو به بی خیالی؛ گاهی بی خیالی خودش خیلی منفعت داره واسه آدم منم خودم بفکر ف ...

منم به خودم قول داده بودم که خودمو کامل بزنم به بیخیالی ولی لکه بینی که پیدا کردم دوباره اوضاع فرق کرد مخصوصا امروز داشتم میرفتم داروخانه که داروهام رو بگیرم این ازمایشگاه که قبلا ازمایش داده سر راهم بود وسوسه شدم پریدم 😅

منم به خودم قول داده بودم که خودمو کامل بزنم به بیخیالی ولی لکه بینی که پیدا کردم دوباره اوضاع فرق ک ...

عزیزم خخخ لکه بینی که طبیعیه منم دو سه روز پیش داشتم شیافمو بیشتر کردم خوب شدم

خب عزیزم اینهمه انوکسا میزنیم هیچی نیست اونوقت یه انار؟!  نه عزیزم من که اصلا فکر نمیکنم من وا ...

من هم پروژسترون عضلانی میزنم سوزن که در میاد خون میاد،بعضی وقتها هم مواد امپول میاد بیرون.

منم همینجوریم عزیزم طبیعیه فک کنم

عزیزم من غذا کم میخورم که اذییت نشم همیشه بعد از غذا معده ام ورم میکنه و اذییت میشم عرق نعنا میشه خورد؟؟؟ راه هم نمیتونم برم دکتر گفته فقط استراحت 

عزیزم من غذا کم میخورم که اذییت نشم همیشه بعد از غذا معده ام ورم میکنه و اذییت میشم عرق نعنا میشه خو ...

من دو روزه دلستر نعنا و لیمو میخورم نمیدونم خوبه یا بد

من کلا روی خوردن مواد غذایی همه چیز میخورم ولی کم مثلا الان فلفل میخورم ولی کم خودمو از چیزی محروم نکردم

فقط حقیقتا بستنی چند روزه میخوام بخورم چون سرده شک دارم بخورم یا نه

بچه ها من همیشه انکوسا می ذاشتم تو یخچال تا ماه پیش تو یه گروه خاتم ها کفتند بذار تو کابینت تو برشور ...

داروخانه به من خیلی تاکید کرد انوکسارو بزارم یخچال

ولی طبقات پایین که دماش خیلی سرد نباشه

من سری اول انتقالم داشتم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

داروخانه به من خیلی تاکید کرد انوکسارو بزارم یخچال ولی طبقات پایین که دماش خیلی سرد نباشه من سری ا ...

اخه تو برشورش هم نوشته تو یخچال نذارید اصلا امپول یخچالی نیست‌

شادی صدام کنید
من دو روزه دلستر نعنا و لیمو میخورم نمیدونم خوبه یا بد من کلا روی خوردن مواد غذایی همه چیز میخورم و ...

اوکی عزیزم من هم بستنی نمیخورم الان هم  که خونریزی کردم بیشتر میترسم چیا بخورم چیا نخورم