2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
بله مشکلی نداشتم

اوکی عزیزم خدارو شکر من هم آزمایش دادم که دکتر گفت مشکلی نیست موقع انتقال بهت دارو میدم که همین انوکسا استرادیول اسپرین شیاف و امپول پروژسترون استفاده میکنم ،که الان اسپرین قطع شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=274429965]اول همه کارهاتوبکن بعدبرومشاورحقوقی مشاورهیچ کاری نمیکنه ۵تاجمله میگه ۳۰۰هزارتومن میگیره من اول رف ...[/QUOTامروز ویزیت شدم نامه تخمک رو گرفتم منتظرم لینک بیاد ثبت نام کنم و آزمایشاتم که آماده شد ببرم همون روزم مشاور حقوقی،آره فقط عکس طرف رو میبینه آدم

به سلامتی عزیزم⚘⚘⚘⚘

ممنون سلامت باشی عزیزم

یه چیز جالب از کلینیک پرسیدم گفت اگر  چند درصد اون کسی که تخمک‌هاش برای شما ست تخمکش بی کیفیت باشه یا بالغ نباشن ،براتون جایگزین انتخاب میکنیم بدون اینکه دوباره هزینه کنی ،ولی جاهای دیگه اینطوری نیست

بچه ها شبی که من یهو خونریزی کردم انار خورده بودم و چون شام خورده بودم معده ام یه جوری شده بود توی خ ...

خب عزیزم اینهمه انوکسا میزنیم هیچی نیست اونوقت یه انار؟!  نه عزیزم من که اصلا فکر نمیکنم

من واسه آزمایش بارداری که رفتم سوزن رو وارد کرد خونم پاشید بیرون گفت چقدر خونت رقیقه گفتم اینقدر آنوکسا و آسپرین استفاده کردم 

الانم هرشب که تزریق میکنم کلی خون ریزی میکنه اینقدر خونم رقیقه

خب دیگه خیره ان شاالله الکی استرس نده به خودت عزیزم

ممنون عزیزم از بس حاملگی ناموفق داشتم خیلی چشمم ترسیده تا حالا ۴ بار سقط داشتم انشالله این دفعه برام بمونه. الان تو نت یه مطلب خوندم که وقتی بتا از ۱۲۰۰ بالاتر میره دیگه تو ۷۲ تا ۹۶ ساعت دو برابر میشه یکم خیالم راحت شد. 

عزیزم خیلی سخته این ویار خیلی اذبتت کرد دکترت دارو نداده دمیترون یا داروی دیگه ای؟

همون دمیترون داده اخه صبح خوابم یهو تو خواب حالت تهوع میاد سریع بلند میشم بالا میارم به قرص نمیرسه می ترسم این قرص عوارض داشته باشه این همه مدت می خورم

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اخه اخریش دو برابر نشد هر چند رفتم سونو گفت فعلا همه چی خوبه ۱۰ روز دیگه بیا خدا خودش کمک کنه کاش از ...

برای اینکه ببینید روند بارداری درست پیش رفته که دم ب دیقه بتا لازم نیست اتفاقا فک کنم مامان رقیه بود بتاش کمم شده بود ولی خداروشکر نی نیاش حالشون خوبه 

ممنون عزیزم از بس حاملگی ناموفق داشتم خیلی چشمم ترسیده تا حالا ۴ بار سقط داشتم انشالله این دفعه برام ...

استرس سمه براتون بزن خودتو به بی خیالی؛ گاهی بی خیالی خودش خیلی منفعت داره واسه آدم

منم خودم بفکر فردا هستم واسه شنیدن صدای قلبش ولی سپردم به خدا دیگه