2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048353 بازدید | 684651 پست

سلام،بچه ها من فردا ۱۴ انتقالمه از یه هفته پیش تخمدان درد وگهاگاهی دلدرد پریدی دارم ولی اویل خیلی پاهام درد میکرد بنظرتون عوارض داروهاس یا مثبت شدم بار چهارممه خیلی میترسم فردا باید برم از دل جرات بیبی چک نداشتم 

نه دکتر گفت ای وی اف مکرر هستی بزن

شما میدونی تاثیر ivig چیه؟ منم با gcsf، ivig و هیسترو اینبار مثبت شدم. حالا باید ماهی یه دونه بزنم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم اره درسته  چرا ناامید بشید خب میگم شاید جنیناتون چون واسه خیلی سال پیشه نگرفت کاش ...

چی بگم والا..دیگه سنم رفته بالا..خ داغون شدم تو این مدت‌‌..نه عزیزم بحث سال نیس اصلا.‌اتفاقا ی خانم ک دفعه ی چهارم انتقال باهم بودیم ،اونم جنین هاش مال ۸ سال پیش بود و خداروشکر مثبت شدد..خدا بخواد کاری به این چیزا نداره..

ب سلامتی انشالله دوستم..دلت شاااد و تنت سلامت...خدا دل گل دخملی رو شاد کنه زود زوددد و مامان براش ی نی نی صحیح و سالم بیاره🤗🤗😍😍💚💚😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
برای بعضی ها تموم میشه بعضی ها کم میشه فقط من که دارم ۲۰هفته میشم اما یک کیلو هم اضافه نکردم از اول ...

منم تو این دو ماه، ۲-۳کیلو کم کردم

برای بعضی ها تموم میشه بعضی ها کم میشه فقط من که دارم ۲۰هفته میشم اما یک کیلو هم اضافه نکردم از اول ...

الهی که زودتر حالت تهوعت تموم بشه. واقعا سخته❤️

چی بگم والا..دیگه سنم رفته بالا..خ داغون شدم تو این مدت‌‌..نه عزیزم بحث سال نیس اصلا.‌اتفاقا ی خانم ...

ان شااللع که خدا معجزشو نشونت بده عزیزم خودت که ول کردی ان شاالله خدا بچسبونه بهت یه نی نی نازو 😄😍

مرسی از دعای خوبت ان شاالله

ان شااللع که خدا معجزشو نشونت بده عزیزم خودت که ول کردی ان شاالله خدا بچسبونت بهت یه نی نی نازو 😄😍 ...

توکل ب خدا..راضیم ب رضای خودش 💚💚

فدای تو مهربونمممم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
راستی من این دفعه هم ای وی ای جی زدم هم پی آر پی هم امپول Gcsf قبل انتقال زدم

گلم این امپولابراچیه؟

خوددکترپیشنهاددادن یاخودتون انجام دادین؟

فیزیوتراپیم دکترپیشنهاددادن یاخودتون انجام دادین؟

خدایابه امیدخودت🌺