2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
خوب میشی برسی به ۱۲ هفته اشتهات باز میشه تهوع ات کم میشه سرحالترم میشی میوه وداروهات بخور.

من ۲۰هفته میشم هنوز روزی چند بار بالا میارم هنوز تموم نشده باورت میشه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبییی😍😍😍آخیییی عزیزززممم خوب الهییی شکرررررر🤩🤩🤩🤩🤩🤩 قربونت برم شما چ کارا کردی؟ب ...

مرسی عزیزم .شکر خدا خوبم .بله انتقال دادم که منفی شدم و مجدد رفتم تو سیکل پانکچر دوهفته پیش پانکچر شدم دوباره ردز از نو و روزی از نو 🙂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهیییی شکررررر..الحمدالله 🤩🤗 روزی تک تک بچه های تایپیک باشه انشالله 😍😍😍

الهی آمین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

الهیییی شکر 😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دختراااا خوبین همگی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دلم براتون تنگ شده بودددددد ...

سلام عزیزم خوبی؟خودت در چ حالی؟ مام دلمون تنگ شده بود برات❤️😍

من قرار بود برم سیکل انتقال ک دندکنام ادا دراوردن موند اونور سال ان شالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم .شکر خدا خوبم .بله انتقال دادم که منفی شدم و مجدد رفتم تو سیکل پانکچر دوهفته پیش پانکچر ش ...

عزیزززممم الهی ب حق همین وقت اذان این دفعه خدا دلت رو شاااد و دامنت رو سبز کنههه

الهی آمین یا رب العالمین 💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم خوبی؟خودت در چ حالی؟ مام دلمون تنگ شده بود برات❤️😍 من قرار بود برم سیکل انتقال ک دندکنا ...

سلام آلای مهربوون..قربونت برم عزیزم..الهیی شکرر..ماهم میگذرونیم..عزیز دلمممم خیره انشالله..مطمئنممممم این دفه مامانیبیی..😍😍😍🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزززممم الهی ب حق همین وقت اذان این دفعه خدا دلت رو شاااد و دامنت رو سبز کنههه الهی آمین یا رب ال ...

مرسی عزیز دلم .الهی آمین .ان شااله 🤲⚘️🥰

من ۲۰هفته میشم هنوز روزی چند بار بالا میارم هنوز تموم نشده باورت میشه

خداروشکر ما هم خوبیم.

وای طوطیا منم پریشب بی دلیل یه سردرد شدید گرفتم به هنراه حالت تهوع شدید.فکر کردم دیگه تموم شده حالت تهوع.مردم زنده شدم افتادم روی تخت تا فردا صبح اش حالم خوب شد

شادی صدام کنید
راستی من این دفعه هم ای وی ای جی زدم هم پی آر پی هم امپول Gcsf قبل انتقال زدم

سلام مبارک تون باشه.عزیزم شما آمپول Gcsf رو دکتر زنان براتون تجویز کرد یا دکتر غدد و ایمنی؟قیمتش چنده

سوال دوم سرم رو ۴عدد دادن بهتون وزن تون چنده؟از کدوم داروخونه تهیه کردین و کجا تزریق کردن براتون پیش چه دکتری رفتید که نوشت