2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی دکتر من با پیک بزن تو کلش حرف نمیزنه من نگران هاش سی جیم نداده میشه قبل تخمک کشی ندن ؟ قشنگ اون ...

به دکترت اعتماد کن . 

به منم سینال و اینا نداد یه آمپولای دیگه داد . من بهش اعتماد کردم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
برعکس  من با انوکسا اصلا مشکلی ندارم خودم راحت میزنم

منم باهاش مشکلی ندارم شما میدونین آنوکساپرین واسه چی هست؟ دکترم روزی یه دونه دور ناف داد

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

مبارک باشه عزیزم . روز چندم انتقالته؟ جنین چند روزه بود؟

منم باهاش مشکلی ندارم شما میدونین آنوکساپرین واسه چی هست؟ دکترم روزی یه دونه دور ناف داد

عزیزم خون رو رقیق میکنه همون قسمت ناف باعث میشه خون رقیق بشه و توی خون رسانی آسون به جنین موثره

واقعا دستت خوب بود چک بی بی مثبت گذاشتی گروه بقیه هم مثبت شدن😉

مبارکت باشه مامان خانم

ان شاالله به سلامتی و شادی و سرررر وقت بغل بگیریش

دعا یادت نره🥰🥰🤪

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من امروز روز ۱۳ انتقالمه . روز موعدم هم هست لک شدم فکر کنم دارم پریود میشم

دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

عزیزززرم مبارکت باشه 

خداوند حفظشون کنه برات

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...