2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام دختراااا خوبین همگی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دلم براتون تنگ شده بودددددد ...

سسسسسسسلام خوبی دختر دلم برات تنگ شده سارا که فعلاهیچ کاری نمیکنه الا دوباره تخمک کشی کرد خخدا روشکر جنینش زیاد شده بعد عید میره انتقال من هم در حال تخمک کشی دوباره اینارو خبر دارم خودت خوبی چه کارا میکنی 

سسسسسسسلام خوبی دختر دلم برات تنگ شده سارا که فعلاهیچ کاری نمیکنه الا دوباره تخمک کشی کرد خخدا روشکر ...

سلاااااام پروانه جون قربونت برم..😍😍😍😍شما خوبییی گل دخترا خوبن؟؟

عزیزم ب سلامتی انشالله...کلی تخمک تپل مپل و جنین تپل مپل تررررر💚💚💚🤗🤗😘😘

انشاالله همه ی دوستامون ب زودی نتیجه بگیرن و دامنشون سبز بشه..

همیشه دلم پیشتونه🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااام پروانه جون قربونت برم..😍😍😍😍شما خوبییی گل دخترا خوبن؟؟ عزیزم ب سلامتی انشالله...کلی تخ ...

فدای تو عزیزم خوبم کاهش داشتی نا قلا من که تا ۷۴ رفتم ولی چون امپول میزنم دیگه نمیرم رو ترازو به امید خدا برایه انتقالم میخوام برم زیر ۷۰

فدای تو عزیزم خوبم کاهش داشتی نا قلا من که تا ۷۴ رفتم ولی چون امپول میزنم دیگه نمیرم رو ترازو به امی ...

آره خداروشکر..کلا عجله ای برا وزن کم کردن ندارم...ب ماهی دو کیلو هم راضی ام..شما آره خ ب خودت فشار نیاارر..انشاالله موفق باشی دوستم💚💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

سحر جون خیلی برات خوشحال شدم، به سلامتی و مبارکی باشه. ان شااله تا آخرش یه بارداری سالم رو سپری کنی و نینی (های) خوشگلت رو سالم بغل بگیری.

آمپول ریه بچه ها زدید؟

نه. دکتر میگه نیازی نیست. نمی دونم چرا نمیده. 😬😬

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

سلام

امیدوارم همهبه زودی مامان نی نی های خوشگل و سالم بشید

خانمها من ۱۵ بهمن دوتا جنین یکی مورولا و یکی بلاست انتقالدادم. امروز یازدهمین روزمه اما ترشحات خونی و علایم شبیه پریود دلرم. کسی تجربشو داشته؟