2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

سلام دختراااا خوبین همگی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دلم براتون تنگ شده بوددددددد

کاش یکی بیاد بگه چ خبر بوده این مدت؟؟؟

کی مامان شده؟؟،

کی زایمان کرده؟؟؟؟

سارا؟

آلا؟

رقیه؟

پروانه؟

فریناز؟

خیلیییی از بچه ها اسماشون یادم نمیاااددد😭😭😭😭

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختراااا خوبین همگی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دلم براتون تنگ شده بودددددد ...

سلام تمنا جون خوبی عزیزم کجایی تو دختر نیستی 

منو یادته 

مامان شدی یا نه ؟

این اسمایی که گفتی فقط مامان رقیه و فریناز مامان شدن بقیه ان شاالله به زودی 

سلام تمنا جون خوبی عزیزم کجایی تو دختر نیستی  منو یادته  مامان شدی یا نه ؟ این اسمایی ک ...

سلام عزیز دلمممم قربونت برم شما خوبی؟؟،،؟😍😍😍😍😍

شما هم مث خودم برای بچه ی دوم اقدام بودی درسته؟؟؟

من هستم در حال وزن کم کردن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راستش قرار بود آذر ماه دوباره برم دکتر و شروع کنم سیکل رو ک کلاااا منصرف شدم..اون چهار بار انتقال منفیم خ خ اذیتم کرد..هم روحی هم جسمی هم مالی ...این شد ک با همسرم تصمیم گرفتیم دیگه دنبالش رو نریم..اگر خدا میخواست تو اون ۴ بار یکیش میشد..دیگه حتما خیر و مصلحت خداست..

شما چ کردی؟؟؟شروع کردی ب سلامتی؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام می‌بخشید دوستان من پریودمو با لک بینی شروع کردم یعنی اولین روز حساب نمیشه؟

ازروزی که خونریزی باشه اولین روز پریودی حساب میشه؟قرار ه امپولارو شروع کنم بخاطر همون موندم

سلام می‌بخشید دوستان من پریودمو با لک بینی شروع کردم یعنی اولین روز حساب نمیشه؟ ازروزی که خونریزی ب ...

از وقتی خونریزی شروع میشه عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم حتما باید بری خدایی نکرده باعث عفونت میشه میدونم چقدر از لحاظروحی و جسمی خسته ای ولی باید دیگه ...

چشم ممنونم از محبتتون 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

وای سحرجون مبارکهههه. برات خیلیییی خوشحالم. ان شاء الله تا آخر بارداری بخوبی و خوشی برات طی بشه. مطمئنم الان هر دعایی کنی مستجاب میشه برای من دعا کن بچه هام به موقع و سالم بدنیا بیان 🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
وای سحرجون مبارکهههه. برات خیلیییی خوشحالم. ان شاء الله تا آخر بارداری بخوبی و خوشی برات طی بشه. مطم ...

عزیزم خوبی؟

بی بی چک نذاشتی؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم نگران نباش.اب دورجنین اگه کم شده بلشه چند روز بستری می کنند نمی دونم چیکار می گنند ولی می دونم ...

شادی جون، عزیزم برام دعا کن از دیروز اینقد استرس کشیدم که نگووو🥺🥺 هیچ وقت این حجم از استرس نداشتم. دکتر گفته فقط دو هفته دیگه َطاقت بیاره 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌