2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
شیاف جای جنین ات سفت می کنه لسید ف‌لیک خوردنش واجب وضروریه حالا بقیه داروهات نمی دونم چیه

من کلا دارو خوردن بهم نمیسازه. برای همین تو این شرایط ویارمم دارو حالم رو بدتر میکنه. برای همین سختمه خوردنشون. البته حق کاملا با شماست. داروهام ایناست:

۲تا شیاف

۱آمپول پروژسترون

۱ فموبرا

۲تا استرادیول

۱ ویتامین d3

نصف پردنیزولون

۱ آنوکسا

😷

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من کلا دارو خوردن بهم نمیسازه. برای همین تو این شرایط ویارمم دارو حالم رو بدتر میکنه. برای همین سختم ...

استرادیول وپروژسترون یه کم قطع می کنند برات بستگی به تشخیص دکترت داره ولی تا قبل از ان تی قطع می کنند.

برای ویارت ببین چی می تونی بخوری من سه ماه اول فقط صبحانه ومیوه می تونستم بخورم.نگران نی نی نباش اون از بدنت تغذیه می کنه.

نمک مراعات کن فشار نکیری اگه ویار ترشی داری ترشی های شور مثل خیارشور یا مخلوط نخور.با لواشک هوس ات برطرف کن

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا دارو خوردن بهم نمیسازه. برای همین تو این شرایط ویارمم دارو حالم رو بدتر میکنه. برای همین سختم ...

پردونیزول استرس داری مگه؟به منم قبل انتقال دکترم داد ولی تو انتقالم تو لیست داروهام نبود اگه استرس نداری رفتی دکتر بگو اینم قطع کنه.البته شاید به دلیل دیگه ای برات تجویز کرده

شادی صدام کنید
ممنون عشقم. من دیشب در حدی بود که خودم رو خشک میکردم دیدم ولی دیشب قهوه نبود معذرت میخوام انگار خون ...

منم با دستمال میدیدم ..تو ای وی اف طبیعیه ..استراحت کن تا سونو بعدی.نگران نباش

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
استرادیول وپروژسترون یه کم قطع می کنند برات بستگی به تشخیص دکترت داره ولی تا قبل از ان تی قطع می کنن ...

تقریبا میلم به هیچی نمیکشه. به زور روزی چندتا قاشق غذا میخورم بچه اذیت نشه🥲. تو این دو ماه ۳_۴کیلو کم کردم

پردونیزول استرس داری مگه؟به منم قبل انتقال دکترم داد ولی تو انتقالم تو لیست داروهام نبود اگه استرس ن ...

نه، استرس ندارم. نمیدونستم برای چیه. قبل انتقال ۱دونه بود بعدش نصفش کرد.

دکتر چی بهتون گفت؟ نگفت بخاطر چی اینجوری شدین؟

یادمه با گریه رفتم دکتر..دکتر سونوم کرد گفت ضربان قلب داره ولی دکتر علتش رو نفهمید..چون هماتوم هم نداشتم..فقط گفت روزی دو شیاف پروژسترون و تا سه روز دوتا امپول پروژسترون با هم..که خداروشکر روز دوم امپولا، کامل قطع شد. کلا تو ای وی اف چون لقاح مصنوعیه هور مونها بالا پایین میشن بخاطر همین لکه بینی اتفاق میفته که باید دوز داروها رو با نظر دکتر بیشتر کرد.

تقریبا میلم به هیچی نمیکشه. به زور روزی چندتا قاشق غذا میخورم بچه اذیت نشه🥲. تو این دو ماه ۳_۴کیلو ...

خوب میشی برسی به ۱۲ هفته اشتهات باز میشه تهوع ات کم میشه سرحالترم میشی میوه وداروهات بخور.

شادی صدام کنید
بچه‌ها ساروگیتم رفته سونو گفتن آب دور بچه کم شده گفتن احتمال داره کیسه آبش سوراخ شده باشه. الان هفته ...

عزیزم ان شالله که چیزی نیس تازه اگرم سزارین بشن الان سن جنینات خوبه خداروشکر اتفاقی نمیوفته نگران نباش

ان شالله که چیز مهمی نیس حتما بهمون خبر بده

خواهر ۹ ماه چیه؟!!!!  بعدبدنیااومدن بچه،دکترمیگه باید۴۰روز هم باز انوکسا بزنی😂😭😂😭برای سزار ...

دکتر بعد زایمان به من گفت فقط یه هفته بزن ..بعد قطعش کن.

عزیزم همون هماتومه استراحت کن مخصوصا دکتر به من تاکید کرد مدت طولانی نباید ایستاده باشم مایعات خیلی ...

مرسی بهارک جانم یه تیکه لخته سیاه ازم اومد اس ام اس دادم منشی دکتر گفت فردا بیا آمپول پروژسترون هم دو تا کن من هم یکی صبح زدم ،یکی هم عصر زدم ،دیگه الان لکه بینی قهوای دارم کم هم شده ، به نظرم داره قطع میشه ولی فردا صبح میرم دکتر خیالم راحت بشه

مرسی بهارک جانم یه تیکه لخته سیاه ازم اومد اس ام اس دادم منشی دکتر گفت فردا بیا آمپول پروژسترون هم د ...

نگران نباش من تا ۱/۵ماه لکه قهوه ای رو‌داشتم و دکترم گفت تا زمانیکه خون قرمز نباشه مهم نیس