2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اره درسته ۳۶ ساعت قبل.میگم شاید کار اچ سی جی رو انجام میده بنظرم یجا توی اینترنت دیدم گفتم قبلی حالا ...

نمیدونم والله گرفتاری شدیم قبلا داروهام اینا نبود خودم سردر میاوردم ا  اینا نداشتم گیییییجم کلا

۳۶ساعت قبل عمل داد درسته ؟ چرا هاش سی جی نداد خدایا از دست دکترا

بسلامتی کی پانکچر داری؟؟انشاءالله که کلی تخمک وجنین عالی برات تشکیل بشه❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه دوم.

وقتی بارداری چرا باید داروهات سر وقت نخوری؟یعنی چی میکی فقط امپول پروژستزون می زنم؟

این بی حالی ات مال بارذاری اواخر ۱۲ هفته خوب میشی بعضی ها صبح بی حالن بعضی ها عصر

من از ۶ عصر حالت تهوع ام شروع می شد تا ۱۲ شب چشمام می بستم به زور خودم می زدم به خواب که حالت تهوع دست از سرم بردارم.هر شرایطی که داری تحمل کن ولی داروها وشیاف ات سر ساعت مصرف کن

شادی صدام کنید
نمیدونم والله گرفتاری شدیم قبلا داروهام اینا نبود خودم سردر میاوردم ا  اینا نداشتم گیییییجم کلا

میگم تعجب آوره اچ سی جی نداده والله کسی سر درنمیاره از کار دکترا.

من شنبه نوبت داد همرا هیسترو همسر جانم ازش همون جوری افتضاح بود خدا به خیر بگزرونه

بسلامتی.نگران نباش انشاءالله که همه چی عالی برات پیش میره

من شنبه نوبت داد همرا هیسترو همسر جانم ازش همون جوری افتضاح بود خدا به خیر بگزرونه

باورت میشه من هروز خودخوری میکنم بخاطر پانکچرم میگم اگه شاید اووبوست گرفته بودم وتقویتای بیشتری خورده بودم اینطور نمیشد ولی بازم خداروشکر میکنم میترسم ناشکری کنم انشاءالله همه نتیجه بگیرن تا منم با همین جنینام طعم مادرشدنو بچشم

سلام خانوما من ۱۹ سالمه ۵ماهه اقدامم ولی باردارنشدم ،سونو دادم گفتن کیست ریزه دارم دارو داد خوردم ول ...

سلام عزیزم 

من ۲۵ سالگی رفتم سونو گفتن کیست ریز داری.۶ ماه ال دی خوردم فیبروم رحم زدم .بعد ۹ ماه اقدام کیست اندو زدم .به همسرم میگفتم بیا تهران جای خوب بریم همش میگفت صبر کن دوباره ۸ ماه اقدام و اخرم نه لوله دارم و ذخیره دو دهم و رحم داغون .به نظرم دوماه صبر کن .نشدی برو ای وی اف کن که مطمئن باشی بچه دار میشی .من اگر همون اول اومده بودم این قدر گرفتار نبودم .هرچی تو زندگی کارت رو جلو بندازی بردی 

بچه‌ها ساروگیتم رفته سونو گفتن آب دور بچه کم شده گفتن احتمال داره کیسه آبش سوراخ شده باشه. الان هفته 33 هستن. دکتر گفته باید بره بیمارستان چک بشه دعا کنید که مشکلی نباشه خیلیییی نگرانم🥺🥺

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

دوستان من بخاطر اینکه ترسیدم پریودم به پنجشنبه و تعطیلی شنبه بخوره سه روز زودتر قرص ال دی رو قطع کردم که پریود بشم اما امروز پنجمین روز از قطعش گذشت هنوز خبری نیست فک کنم بازم باید به تعطیلات بخورم اعصابم خورده چکار میتونم بکنم یا فردا بیاد یا اقلا بعد از پنجشنبه بیاد اصلا علایم هم ندارم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای