2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست

بچه ها بتام بالا بود فرستادن سونو  گفتن یه دونه جنین تشکیل شده ،اون یکی رشد نکرده .یکی خدارو شکر قلبش تشکیل شده شش هفته و یه روزم هستش،الان نمیدونم با این خونریزی  آمپول پروژسترون رو باید بزنم یا نه یادم رفت بپرسم انقدر که قاطی کرده بودم خونریزی که کردم کلا ریختم به هم

بچه ها بتام بالا بود فرستادن سونو  گفتن یه دونه جنین تشکیل شده ،اون یکی رشد نکرده .یکی خدارو شک ...

عزیزم حتما آمپولت رو بزن.استراحتت هم زیاد کن تا انشاءالله برطرف بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه درموردش بگی اخه منم ایندفعه ضخامتم کم بود

والا من همیشه با کلی دارو به زور ضخامتم به هفت می رسید کلی استرادیول خارجی و پچ استرادیول میگرفتم اخرش با اندومتر هفت انتقال میدادم این دفعه دو ماه رفتم فیزیوتراپی رحم خیلی عالی و راحت بالا رفت و۹شد🥰 فیزیوتراپی رحم خونرسانی به رحم زیاد میکنه عضلات کف لگن هم تقویت میکنه تصمیم گرفتم اگه نتیجه گرفتم اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره همیشه کلی لوبیاسبز و اینا میخوردم چقد استرس 

منم اینجا یه خانومی گفت برو فیزیوتراپی رحم خدا خیرش بده 

والا من همیشه با کلی دارو به زور ضخامتم به هفت می رسید کلی استرادیول خارجی و پچ استرادیول میگرفتم اخ ...

فیزیو تراپی رحم ‌رو ‌کجا انجام ‌میدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سونوواژنی بعدانتقال مثبت خطرنداره؟ اخه میگن نزدیکی نکنید اونوقت اون اذیت میکنه رحمو😥 من امروزر ...

نزدیکی که حاصل رابطه زن وشوهر با دستگاه واژینال که متخصص زنان انجام میده مقایسه نکنید.

منم از انتقال تا ان تی سه بار واژینال شدم با خود ان تی ۴ بار.

شادی صدام کنید
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ️۴۱_ داداشممم✔️ 42_sarvesahi✔️ ۴۳_rose_71 ...

مرسی عزیزم❤

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

امروز روز ۱۲ انتقالمه و بیبی چک منفیه. کسی بوده مثل من که بعدش بیبی چکش مثبت شده باشه؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤