2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
از من میشنوی فقط فیزیوتراپی رحم برای ضخامت عالیه من یکسال پیاده روی کردم ولی روی ضخامتم تاثیری نداشت ...

عزیزم میشه درموردش بگی اخه منم ایندفعه ضخامتم کم بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی بیدار هست؟؟ من خونریزی کردم دارم میرم بیمارستان چی کار کنم یعنی سقط شده؟؟

نترس..احتمال زیاد هماتوم باشه.‌با استراحت و شیاف یا امپول پروژسترون حل میشه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام خانمای عزیز من یه سوال دارم میشه راهنماییم کنید ممنون  من دیروز موعد پریودم بوده ماه اوله ...

جهار روز دیگه اگه پریود نشدی ازمایش بده . به بی بی چک اعتمادی نیست. انشالله بارداری

دوستای خوشجل موشجلم😘😘😘 من خودم احساس می کنم رحمم سرده چیکارکنم قبل انتقال رحمم گرم بشه برای ...

شکمت رو با روغن سیاهدانه رو سه چهار دقیقه خوب ماساژ بده تا جذب بشه بعد با کمربند پشم شتر چند ساعتی شکمت رو ببند..دمنوش گرم مثل زنجبیل و عسل و دارچین هم بخور.

سلام دوستان امروز ۱۸ انتقالم هست رفتم دکتر گفت داروهاتو ادامه بده ۳۰ روز بعد انتقال بیا سونو قلب برگ ...

هیچی نشده..چون بارداری با لقاح مصنوعیه سطح پروژسترون نوسان پیدا میکنه و لکه بینی پدید میاد..که با افزایش دوز پروژسترون  برطرف میشه اکه هم هماتوم باشه اونم با پزوژسترون و استراحت خوب میشه

سونوواژنی بعدانتقال مثبت خطرنداره؟ اخه میگن نزدیکی نکنید اونوقت اون اذیت میکنه رحمو😥 من امروزر ...

دکتر من که گفت خطری نداره و واقعا هم برام نداشت من از هفته پنج تا سونو ان تی هرهفته تقریبا سونو شدم از سونو ان تی شکمی بود سونوهام قبلش بخاطر اینکه هماتومم واضح مشخص شه همش واژنی بود 

اینجا به ما نمیگن نزدیکی نداشته باشیم مگر اینکه موردی باشه که بگن 

بچه ها کسی بیدار هست؟؟ من خونریزی کردم دارم میرم بیمارستان چی کار کنم یعنی سقط شده؟؟

نگران نباش به احتمال زیاد هماتومه و با استراحت از بین میره اکثر ای وی افی ها دارن هماتوم رو 

نگران نباش به احتمال زیاد هماتومه و با استراحت از بین میره اکثر ای وی افی ها دارن هماتوم رو 

بهارک جان دارم میرم بسمارستان خیلی استرس دارم خدا کنه چیزی نباشه یه دفعه خیس شدم رفتم دستشویی دیدم کلی خون داره میاد یه لخته کوچیک هم بود😔😔😔😔

امروز شیاف دیر گداشتم الان خونریزی کردم از پشت گداشتم اشکال نداره

داروهای هورمون رو حتما سر ساعت مشخص استفاده کن..چون خون ریزی داری فعلا باید مقعدی استفاده کنی ولی قطع شد دوباره واژینال بزن چون اثرش بیشتره.. دکترم احتمال زیاد امپول پروژسترون بهت میدا اونم سر ساعت معین تو روز  بزن..

بهارک جان دارم میرم بسمارستان خیلی استرس دارم خدا کنه چیزی نباشه یه دفعه خیس شدم رفتم دستشویی دیدم ک ...

نگران نباش من کلی لخته داشتم تازه چند روز بعد مثبت شدنم بود هفته پنج بودم ولی خدا خواست و جنینم سالم بود و قلبشم میزد 

داروهای هورمون رو حتما سر ساعت مشخص استفاده کن..چون خون ریزی داری فعلا باید مقعدی استفاده کنی ولی قط ...

هر روز صبح پروژسترون میزنم ،الان آزمایش خون دادم تا یک ساعت و نیم دیگه جوابش میاد میخوان بتا رو چک کنن