2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
دوستانی که مثبت شد آزمایشتون یه سوال . من از روز چهار انتقال خفیف کمر درد دارم گاهی حس پریود دارم ام ...

سلام عزیزم منم امروز روز هشت انتقالمه از صبح دل درد پریودی دارم تا همین الان وپاهامم از زانو به پایین شدید درد میکنه انشالله که خیره توکل به خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم امروز روز هشت انتقالمه از صبح دل درد پریودی دارم تا همین الان وپاهامم از زانو به پایی ...

من پس فردا وقت پریودمه امشب که شب ۱۱ هستم درد کمر و پا دارم انگار قراره مثلا فردا پریود شم . امیدوارم هم شما و هم من و همه بچه های این تاپیک باردار باشیم❤ 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
ان شااله که خیر و سلامتی باشه براتون. ولی اگه جابجایی افتاد بعد تولدت گل پسرت حداقل تا ۴۰ روزگی نینی ...

باران جون قوانین اینجا رو‌که میدونی نمیتونیم دو تا ادرس داشته باشیم الان ما اعلام کردیم اول یونی اپارتمان رو تحویل میدیم اینا هم قطعا اجاره میدن دیگه خونمون رو اول مای کلید میده بهمون ولی میخوام پارکت و کابینت هاش رو عوض کنم و رنگ هم بزنم ی دو سه هفته ای طول میکشه دقیق میشه جابه جاییم هفته اخر مای که اول یونی اپارتمان اینجا رو تحویلش بدیم و بچم دو هفته ایه تنها امیدم اینه خانمی که خونه رو ازش خریدیم گفته اگه خونه زودتر پیدا کنم زودتر تحویل میدم

کاش یکی جواب میداد😭

عزیزم اکثرا اینجا لکه بینی و حتی خونریزی داشتیم من خودم تو هفته پنجم یعنی سه روز بعد مثبت شدنم چنان خونریزی ای کردم که قطعا گفتم سقط شده ببخشید میکم ولی از پاهام خون میچکید وقتی ایستاده بوپم ولی خدا خواست و پسرم رو بهم بخشید الانم تو استرس نداشته باش و با دکترت تماس بگیر ببین چی میگه

سلام دوستان من قبلا تو تاپیک انا بودم ولی الان دوباره بعد از 8ماه برگشتم😔من بعداز دو سری انتقال منفی  دو بار پانکچر کردم اولی کلا 2تا فولی پوچ بعدی 5تا پوچ.دکتر گفته باید اهدایی بگیری😭😔

الان 6 ماهه از طریق یه واسطه دنبال تخمک هستم تازه بعد 6ماه میگه به گروه خونی تو پیدا نکردم😭حالا چیکار کنم خداااا...

عزیزم اکثرا اینجا لکه بینی و حتی خونریزی داشتیم من خودم تو هفته پنجم یعنی سه روز بعد مثبت شدنم چنان ...

الهی دورت بگردم ممنون از جوابت. پس امکانش هست انشالله به خیر بگذره. ؟من چند بار حامله شدم ولی همش یا قلب تشکیل نمیشد و این اخری ده هفته رشدش متوقف شد ولی هیچ وقت این مدلی نبودم هنگ کردم وقتی خون دیدم سریع به دکترم گفتم گفت روز دوتا پرژسترون بزن. تو نت ن شته احتما سقط هست😭

من پس فردا وقت پریودمه امشب که شب ۱۱ هستم درد کمر و پا دارم انگار قراره مثلا فردا پریود شم . امیدوار ...

من این حالتام همیشه قبل پری میومد ولی الان بیشتر شده پاهامم که یخه هر کاری میکنم گرم نمیشه