2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

بچه ها من بهم وقت سز دادن برا ۸می بعد اول ماه می کلید خونه رو تحویل میگیریم و تقریبا دو سه هفته ی کم بازسازی داریم یعنی تو دو سه هفته ای فندقم باید جا به جا شم انقدر فکرم درگیره که نگین دیگه به همسرم گفتم کارتون بیاره از الان وسایلی که لازم نداریم رو کارتون کنم که اون ماه اخر سنگینم دوسه هفته اخرم که بچه بدنیا اومده هیچکار نمیتونم بکنم 

فقط امیدم به اینه خونه رو زودتر تحویل بده گفته اگه خونه پیدا کنم بهتون تحویل میدم اگه ی ماه زودتر بهمون تحویل بده مشکلم حل میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که جواب دادی مورفولوزی صفره متاسفانه و دی اف ای ۳۵  . شما چطور بود وضعیت همسرت  الان ...

جنتی روی دی اف ای حساسه همونه اجازه نمیده ب ما هم گفت اگه دی اف ای بالا باشه اجازه شروع نمیده که الحمدلله خوب بود ولی قبلا بالا بود با یه سری مکمل و تخلیه زود زود و خنک نگه داشتن بیضه خوب شد 

همسر من مورفوش ۱ درصده و حرکت سریعش ۳ درصده

دوستان من اصلا پاهام‌ گرم نمیشه چکار کنم هرچی جوراب میپوشم زیر پتوام ولی مثل یخ می مونه☹️  متخ ...

بدن من بعد از ۵ ،۶ روز بعد از یه ربع بی بی چکم هاله مینداخت  که منفی شدم اگه زود خط بندازه ب نظرم گرفته ان شاالله جنینمم ۴ روزه بود 

سحر جون خیلی منتظر ازمایش شما هستم عزیزم ان شاالله که انتظارت تموم بشه 😍

بچه ها من بهم وقت سز دادن برا ۸می بعد اول ماه می کلید خونه رو تحویل میگیریم و تقریبا دو سه هفته ی کم ...

اخی کاش  کسی پیشت بود اینجوری خیلی اذیت میشی تا جایی که تونستی باهمسرت جمع و جور کنید اینجوری واقعا از طرفی بچه داری از طرفی کار خونه خیلی بهم ریخته میشی 

مامانتونم قرار بود بیاد خوبه یه کم کمکت میکنه

دیگه بعد زایمانم حالتون رو ب راه شد سر فرصت کم کم انجام میدید فدای سر نی نی

اخی کاش  کسی پیشت بود اینجوری خیلی اذیت میشی تا جایی که تونستی باهمسرت جمع و جور کنید اینجوری و ...

اره مامانم میاد ولی میدونی دیگه جا به جایی ادم خودش باید خونش رو روبه راه کنه از طرفی بچه نوزادم که بازم خودم بیشتر باید کاراش رو انجام بدم اصلا همه چی با هم شد ی باره 

اره مامانم میاد ولی میدونی دیگه جا به جایی ادم خودش باید خونش رو روبه راه کنه از طرفی بچه نوزادم که ...

اره میدونم یه کم باید وسواستو کم کنی وگرنه از نظر روحی بهم میریزه ادم ب قول معروف سنبل کن همینجوری فعلا دیگه چاره ای نداری  یه کم باید از اقای همسر بیشتر کمک بگیری 😄

خانم ها 

مطب عارفی دوشنبه بازه یا سشنبه؟

هیچکس یعنی بیماردکترعارفی نیست؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها من بهم وقت سز دادن برا ۸می بعد اول ماه می کلید خونه رو تحویل میگیریم و تقریبا دو سه هفته ی کم ...

ان شااله که خیر و سلامتی باشه براتون. ولی اگه جابجایی افتاد بعد تولدت گل پسرت حداقل تا ۴۰ روزگی نینی صبر کن واسه خودت هم بهتره

سلام دوستان گلم، من امروز غربالگری آنومالی رفتم،  دکتر گفت یه میوم اینترمورال ۱۴ میلیمتری دارم ...

میوم اینترامورال مهم نیست حتی با سزارین هم برنمیدارن چون اثری روی رحم نداره ممکنه با بارداری بزرگ بشه ولی بعد از زایمان سایزش کوچیک میشه

سلام دوستان امروز ۱۸ انتقالم هست رفتم دکتر گفت داروهاتو ادامه بده ۳۰ روز بعد انتقال بیا سونو قلب برگشتم خونه رفتم دستشویی خودمو خشک کردم خون دیدم سکته کردم الان دوتا پرژسترون زدم و خوابیدم تو رو خدا بهم بگین چی میشه؟