2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
سلام گلم  اگه بعد انتقال یه طبقه رو اروم برم بالا مشکلی نداره همش میام سوالای تکراری میپرسم ه ...

من ۴ طبقه رو رفتم😐

ولی خب آروم و دونه دونه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جان دلم . خیلی خیلی تبریک میگم . خدا فندق رو براتون نگه داره . دوستم این ماه قراره لاپراسکوپی و ...

مممنونم عزیزدلم، انشااله به زودی قسمت همه منتظرها 😘 

لاپرا رو اطلاعی ندارم ولی هیسترو تا پریود شدم داروهامو شروع کردم، گیج ترین آدم کره زمین بودم، 😅 نمی دونستم خونریزی برای هیسترو هست یا برای پریود 😀 ولی دیگه یه روز دیدم شدید شد و گفتم خود خودشه 😅

بچه هااااااا کمک 

امروز مطب دکترعارفی بازه؟ هرچی زنگ میزنم یااشغاله یا گوشی ر برنمیدارن!!!! کار واجب دارم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانما میشه هر کی اطلاعی داره کمک کنه یه طبقه رو اروم بری بالا مشکلی پیش نمیاد?

خیلی آروم بری اشکالی نداره دکتر من اینو گفت ولی بازم از دکترت بپرس

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

خانم ها 

کسی نیست جواب منو بده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چه فاکتورایی ضعیفه عزیزم  برای ما هم ضعیف بود احتمالا تعداد اسپرم همسرتون کمه که اجازه نمیده

ممنون که جواب دادی مورفولوزی صفره متاسفانه و دی اف ای ۳۵  . شما چطور بود وضعیت همسرت  الان درمانتون به چه صورته 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

دوستان من اصلا پاهام‌ گرم نمیشه چکار کنم هرچی جوراب میپوشم زیر پتوام ولی مثل یخ می مونه☹️ 

متخصصان چک بی بی بنظرتون امپول hcg نصف امپول زدم اثرش تا چند روز می مونه روز پنج انتقال زدم الان روز یازدهم دلم میخواد چک بی بی بزنم